franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ro
ro
3 15.05.2018 10:55:42

VROČA ZGODBA z Antejem Šimundžo v glavni vlogi. FAZANERIJA ali LJUDSKI VRT? Odločitev naj bi že padla!

Drago Wernig - TAKA
Dvomov glede prihodnosti mariborskega strokovnjaka naj ne bi bilo več.

Potem ko so si nogometaši Mure z zmago nad Taborom zagotovili prvoligaško vozovnico za naslednjo sezono, je pred vodstvom kluba zahtevna in odgovorna naloga zagotoviti vse potrebne pogoje za tekmovanje na najvišji kakovostni ravni, trenutno najbolj vroče aktualno vprašanje pa je prav gotovo povezano z nadaljnjo usodo trenerja Anteja Šimundže. Mariborskemu strokovnjaku bo ob koncu meseca potekla pogodba, v preteklih dneh pa je kot strela z jasnega udarila informacija, da bi se utegnil vrniti v Ljudski vrt. "Tovrstna namigovanja nas niso pretirano vznemirila. Z drugimi se nočemo obremenjevati, v prvi vrsti moramo misliti in paziti nase, kar skušamo tudi početi. A prav tako razumem medije, da poročajo o takšnih in podobnih stvareh. Morajo si zagotoviti prodajo, vse to je del igre," pravi najvplivnejši mož v Fazaneriji Robert Kuzmič.

Ni skrivnost, da so črno-beli z nekdanjim odličnim napadalcem že pred časom začeli pogovore o podpisu nove pogodbe. "Z njegovim delom smo zelo zadovoljni in vnovič bom poudaril, da bi ga radi zadržali v svojih vrstah. Radi bi nadaljevali sodelovanje, Ante Šimundža je izrazil pripravljenost za pogovor in menim, da je to dobro izhodišče. Nekaj se je v tej smeri že dogajalo, vendar nismo še ničesar dorekli, najprej smo želeli dokončati delo in si zagotoviti prvoligaški status. Zdaj bo vse skupaj razumljivo veliko bolj intenzivno in verjamem, da bomo hitro našli rešitev," je še povedal Robert Kuzmič.

Bolj konkreten ni želel biti, a po naših informacijah, ki smo jih dobili od zanesljivega vira, naj bi bile usklajene že številne podrobnosti. Še več, vse skupaj naj bi bilo menda že tako daleč, da bi bilo veliko presenečenje, če Ante Šimundža ne bi ostal na klopi Mure, uradna potrditev iz Fazanerije bo bržčas prišla še ta teden.

Članki iz rubrike