Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

merkur 1 Svet24.si

Intuitivni čas retrogradnega Merkurja obrnimo ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
5 15.05.2018 07:37:25

Maribor in Olimpija, pozor! V Sloveniji igra nogometaš, ki je - PAZI TO - v tej sezoni zabil že NEVERJETNIH 53 ZADETKOV!

www.alesfevzer.com
Neverjetna statistika slovenskega nogometaša.

Najboljši bi morali praviloma odhajati k najboljšim, zato bi morala biti Maribor in Olimpija, ki bosta v soboto odigrala večni derbi za naslov prvaka, še kako pozorna na fanta, ki očitno premore strašanski talent. Pogled na lestvico državnega prvenstva do 15 let razkriva, da na vzhodu Slovenije gor raste rojeni golgeter. Benjamin Šeško je namreč v dresu Krškega zabil že, verjeli ali ne, osupljivih 53 zadetkov! In to na vsega 20 tekmah! Na obračunu proti Rudarju je v polno meril kar sedemkrat, kar trikrat se je zgodilo, da je na eni tekmi zabil po pet golov.

Osupljiv je tudi podatek, koliko golov je leta 2003 rojeni nogometaš dosegel na vseh odigranih tekmah v ligi do 15 let. V tej igra dve sezoni, v tem času je zbral 45 nastopov in kar 74 zadetkov! Da se torej v nuklearnem mestu razvija nogometaš strašnega talenta, skoraj zagotovo ne more biti daleč od resnice. Ne nazadnje so njegove sposobnosti že spoznali tudi številni tuji klubi, ki Šeška vztrajno vabijo v svoje vrste. Če v bitki zanj večna slovenska rivala še nista, potem je zdaj bržčas zadnji trenutek, da se vanjo tudi vključita. Izpustiti iz rok takšnega dragulja bi bil pač gromozanski greh.

benjamin šeško
NK Krško

Članki iz rubrike