Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
30.04.2018 12:58:58
Deli članek:

HUD UDAREC za Domžalčane. Znajti se bodo morali brez SENIJADA IBRIČIĆA!

Martin Metelko

Ob Kamniški Bistrici imajo precej težav s poškodbami.

Domžalčani so v Celju prvič po 28. oktobru spet okusili grenkobo poraza, zle slutnje v knežjem mestu pa so se za dvakratne prvake začele po zgolj nekaj minutah dvoboja, ko je moral zaradi poškodbe z igrišča tako pomemben člen ekipe, kot je Senijad Ibričić, nakar je bil Simon Rožman prisiljen še v preostali menjavi. Med odmorom je v slačilnici ostal Zeni Husmani, v drugem delu pa je moral z zelenice še Matija Širok.

Težav je torek več kot dovolj, že v sredo pa čaka rumene naslednji izziv, ob Kamniški Bistrici bo gostoval vse boljši Ankaran. Gostitelji so seveda veliki favoriti, o tem ni dvoma, toda po zadnjih predstavah zasedbe Vlada Badžima previdnost nikakor ne bo odveč, poleg tega je precej negotovosti glede kadra, ki ga bodo dvakratni prvaki imeli na voljo.

"Upamo, da bodo natančnejši pregledi prinesli boljše novice in da bodo vsi poškodovani čim prej spet z nami," pravi Simon Rožman, vendar ni nobenega dvoma o tem, da pojutrišnjem na igrišču ne bo Senijada Ibričića. Nekdanji reprezentant BiH ima raztrganino na zunanjem delu gležnja, zaradi katere je v celjski bolnišnici dobil sedem šivov. Po prvih informacijah ga čaka kar nekaj dni počitka. Ne bo ga niti na nedeljskem gostovanju v Novi Gorici, vprašljiv pa je tudi njegov nastop proti Mariboru, vroč obračun se bo 9. maja zgodil v Domžalah.

Kako dolgo bosta odsotna Zeni Husmani in Matija Širok, oba sta dobila neprijeten udarec v mišico nad kolkom, še ni znano.