Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 25.04.2018 13:32:43

Prvi strelec lige odkrito grozi Mariboru: Besede, ki bi lahko vijoličaste še kako podžgale pred naslednjo tekmo!

Drago Wernig - TAKA
Maribor v soboto čaka prvenstvena tekma s Triglavom, Kranjčani pa so pred gostovanjem v Ljudskem vrtu zelo borbeno razpoloženi.

Predvsem to velja za prvega strelca lige Mateja Poplatnika, ki je v tej sezoni v polno meril 13-krat in ima pred najbližjimi zasledovalci Lovrom Bizjakom (Domžale), Miljanom Škrbićem (Krško) in Marcosom Tavaresom (Maribor) dva zadetka prednosti. 


Poplatnik se je v pogovoru za klubsko spletno stran osredotočil na nekatere zadnje dogodke, ki so zelo razjezili Kranjčane (predvsem so se pri Triglavu hudovali nad slabim sojenjem) in na dvoboje, ki so pred njimi. Prvi je na sporedu že v soboto, ko Triglav gostuje v Ljudskem vrtu.

"Jasno je bil viden naboj na tekmi, poznala se je pomembnost tega obračuna. Zakorakali smo v zadnjo četrtino sezone, pred nami je še osem tekem in prav nič še ni izgubljenega. Tokrat smo dokazali, da se znamo srčno boriti, da lahko premagamo tudi višjo silo, a odgovorili smo, kot se zagre. Pokazali smo karakter, profesionalnost in imamo glave visoko dvignjene. Ostali se lahko zamislijo, naslednji tekmeci pa naj se pošteno pripravijo, saj nas je ponižujoč odnos še dodatno zbližal in povezal znotraj ekipe. Nismo se predali, ne bomo se, in vse bomo naredili, da ostanemo v ligi," se je zadnjega dvoboja z Ankaranom dotaknil Poplatnik in torej zagrozil naslednjim tekmecem, na čelu s prvim naslednjim, Mariborom. 

Članki iz rubrike