Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
1 25.04.2018 12:59:34

Zlatko Zahović NE MIRUJE! Po Derviševiću in Hotiću še EN NOGOMETAŠ z novo pogodbo!

Drago Wernig
Maribor je podaljšal sodelovanje še z enim svojim nogometašem.

V zadnjih dneh športni direktor vijoličastih Zlatko Zahović podaljšuje pogodbe s številnimi mariborskimi nogometaši. Kot prvi je pogodbo z Mariborom podaljšal Amir Dervišević. Prejšnja bi se mu iztekla čez dober mesec, z novo bo v Ljudskem vrtu predvidoma ostal do poletja 2020. 

Naslednji je bil na vrsti Dino Hotić. Nizkorasli vezist je imel sklenjeno pogodbo z Mariborom do poletja leta 2019, toda Zahović mu je v podpis ponudil novo, ki ga bo pod Kalvarijo predvidoma zadržala vse do poletja 2021. 

Kot tretji pa je v izjemno kratkem času novo pogodbo z Mariborom podpisal tudi rezervni čuvaj mreže Aljaž Cotman. 23-letnemu vratarju se je aktualna pogodba iztekala, sklenjeno jo je imel do 30. maja 2018, toda zdaj je podpisal novo. Zahović mu je v podpis ponudil novo triletno pogodbo, kar pomeni, da bo Cotman v Mariboru predvidoma ostal do poletja 2021. 

cotman dw
Drago Wernig - TAKA
"Hvaležen sem klubu za zaupanje, veselim se nadaljnjega sodelovanja. Dogovor o podaljšanju pogodbe pomeni nov motiv za nadaljnje trdo delo, ob kakovostnih vratarskih treningih, ki jih z nami opravlja Mitja Pirih, bom nadaljeval z željo po napredovanju in s pripravljenostjo na vsako ponujeno priložnost," je ob podpisu nove pogodbe dejal Cotman, ki bo v soboto verjetno stal med vratnicama vijoličastega gola na tekmi s Triglavom, kajti Jasmin Handanović je kaznovan zaradi prejetega rdečega kartona na dvoboju z Aluminijem.

Članki iz rubrike