sebastjan cimerotić Odkrito.si

Sebastjan Cimirotič ima velike težave

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 23. maja

Philip Roth Svet24.si

Poslovil se je Philip Roth

zvonka hocevar Svet24.si

Napačno je parkirala, zato jo skuša odpustiti

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

Burak Özçivit Njena.si

To je ženska, ki je spodila Buraka!

Kate Middleton Njena.si

Kate Middleton postala tarča posmeha?

nu
nu
1 25.04.2018 12:59:34

Zlatko Zahović NE MIRUJE! Po Derviševiću in Hotiću še EN NOGOMETAŠ z novo pogodbo!

Drago Wernig
Maribor je podaljšal sodelovanje še z enim svojim nogometašem.

V zadnjih dneh športni direktor vijoličastih Zlatko Zahović podaljšuje pogodbe s številnimi mariborskimi nogometaši. Kot prvi je pogodbo z Mariborom podaljšal Amir Dervišević. Prejšnja bi se mu iztekla čez dober mesec, z novo bo v Ljudskem vrtu predvidoma ostal do poletja 2020. 

Naslednji je bil na vrsti Dino Hotić. Nizkorasli vezist je imel sklenjeno pogodbo z Mariborom do poletja leta 2019, toda Zahović mu je v podpis ponudil novo, ki ga bo pod Kalvarijo predvidoma zadržala vse do poletja 2021. 

Kot tretji pa je v izjemno kratkem času novo pogodbo z Mariborom podpisal tudi rezervni čuvaj mreže Aljaž Cotman. 23-letnemu vratarju se je aktualna pogodba iztekala, sklenjeno jo je imel do 30. maja 2018, toda zdaj je podpisal novo. Zahović mu je v podpis ponudil novo triletno pogodbo, kar pomeni, da bo Cotman v Mariboru predvidoma ostal do poletja 2021. 

cotman dw
Drago Wernig - TAKA
"Hvaležen sem klubu za zaupanje, veselim se nadaljnjega sodelovanja. Dogovor o podaljšanju pogodbe pomeni nov motiv za nadaljnje trdo delo, ob kakovostnih vratarskih treningih, ki jih z nami opravlja Mitja Pirih, bom nadaljeval z željo po napredovanju in s pripravljenostjo na vsako ponujeno priložnost," je ob podpisu nove pogodbe dejal Cotman, ki bo v soboto verjetno stal med vratnicama vijoličastega gola na tekmi s Triglavom, kajti Jasmin Handanović je kaznovan zaradi prejetega rdečega kartona na dvoboju z Aluminijem.

Članki iz rubrike