Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
8 25.04.2018 12:12:33

KAKŠNO SPOROČILO! Kapetan Olimpije poziva navijače in jim sporoča: Šiška, Fužine, Kodeljevo, Jarše ...

www.alesfevzer.com
Kapetan Olimpije Branko Ilić in njegovo sporočilo za javnost, ki je med navijači pritegnil veliko pozornosti.

Pred zaključkom sezone je vzdušje v moštvu Olimpije na zavidljivi ravni, nekaj skromnih rezultatov v slačilnico niso vnesli nemira. Ljubljančani so zaostanek treh točk pred začetkom drugega dela pretvorili v prav takšno prednost. Ob tem so blizu lovorike tudi v pokalnem tekmovanju, kar sta dovolj velika razloga za optimizem. A tudi za previdnost, saj se v nogometu igra do konca. Tega se zaveda tudi kapetan Olimpije Branko Ilić, ki ima za navijače ljubljanskega prvoligaša prav posebno sporočilo.

Dragi navijači,
Nogomet me je v karieri naučil eno zelo pomembno stvar. In to je, da s strastjo, entuziazmom in srcem lahko prideš do cilja. Nogometaši Olimpije to imamo.
Rad bi se vam zahvalil za vso podporo, ki nam jo namenjate v tej sezoni. Vedite, da cenimo vsak aplavz, ob doseženem zadetku in zmagi stisnjeno pest in vsako spodbudno besedo, ki nam jo namenite.
Tu smo zaradi vas. Naša dolžnost je, da na zelenici pustimo srce, dušo in energijo. Tega se zavedamo in verjemite mi, da je tako že od prvega dne letošnje sezone. Od 10. junija, ko smo se zbrali na prvem treningu, in od 15. januarja, ko smo začeli s pripravami na drugi del. Igramo za Olimpijo, za največji klub v državi. Stremimo k napredku na vseh področjih, predvsem pa moramo osvajati lovorike in skrbeti za to, da ste naši navijači ponosni.
Razumem, da pričakujete veliko od nas, vi pa morate vedeti, da tudi mi pričakujemo veliko od vas. Igralci začutimo vašo podporo. Čutimo, ko ste pripravljeni biti z nami v dobrih in v slabih trenutkih. Samo na takšen način nam lahko uspe.


Ta klub ima nekaj posebnega, strast do Olimpije je težko opisati z besedami. To vemo vsi, najbolj pa vi. Pozivam vas, da ste z nami na zadnjih devetih tekmah v sezoni. Prav vsaka bo zelo pomembna in na vsaki bomo potrebovali tisto dodatno iskrico, ki nam jo lahko pričarate samo vi. Doma in v gosteh.
Šiška, Fužine, Kodeljevo, Jarše, Bežigrad, Poljane, Vič, Trnovo, Prule, Štepanc', Zalog, Črnuče, Šentvid… Vsa Ljubljana, vsa zelena Slovenija. Potrebujemo čisto vsakega izmed vas.
Naredili bomo vse, da vas razveselimo. V nedeljo proti Gorici, v četrtek proti Aluminiju in na čisto vseh tekmah do konca sezone. Verjamem, da bomo ob koncu sezone vsi skupaj nasmejani in srečni.
Gremo na delo. Na vas pa je, da podprete trenerja, ekipo in klub.

Vaš kapetan,
Branko Ilić

Značke: ilić, olimpija, plts, kapetan

Članki iz rubrike