Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 24.04.2018 15:32:15

Aris Zarifović je po trku v Celju VIDEL ZVEZDE in utrpel celo PRETRES MOŽGANOV, Igor Bišćan pa je s svojo izjavo NASMEJAL novinarje

alesfevzer.com
Igor Bišćan se zna tudi pošaliti.

Kdo je bil glavni osmoljenec nedeljske tekme med Celjem in Olimpijo, ni dvoma. Že res, da je domači napadalec Jucie Lupeta po napaki Aljaža Ivačiča zgrešil nemogoče, toda še precej slabše se je godilo branilcu gostujoče ekipe Arisu Zarifoviću. Po pol ure igre je primorski branilec v kazenskem prostoru Celja z glavo zadel v ramo Dušana Stojinovića in kot pokošen obležal na tleh. Dobrih deset minut je še vztrajal na zelenici, toda potem preprosto ni mogel več.

Zdravniška služba Olimpije je po tekmi razkrila, da je Zarifović zaradi silovitosti udarca utrpel celo lažji pretres možganov, zato je vprašanje, ali bo dovolj hitro okreval, da bo nared za nedeljsko tekmo z njegovim nekdanjim klubom Gorico. Igor Bišćan takoj po tekmi v knežjem mestu še ni poznal odgovora na to, koliko časa bo moral Zarifović počivati, je pa vse skupaj v nasprotju s svojo zadržano naravo obrnil na smeh. "Zdaj je pri zavesti. Ne bo mu hudega, Aris ima trdo glavo," se je pošalil hrvaški strokovnjak in nasmejal zbrane predstavnike sedme sile.

Članki iz rubrike