jelena ašič Odkrito.si

Jeleno Aščić pretresla smrti v družini, za pol...

horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 28. maja

resevanje Svet24.si

VIDEO: Mož-pajek z balkona rešil 4-letnika

evri_denar Svet24.si

Povprečno 242 evrov: finančna uprava bo nekatere...

Hailey Baldwin Najstnica.si

FOTO: Videti je neverjetno

tamara Njena.si

Renatova Tamara prejema nespodobna povabila

tina drnovšček Njena.si

Je bila Tina deležna upravičene kritike?

nu
nu
2 24.04.2018 13:49:42

Kritični Raković občutil bes navijačev, očitno je prišlo do NESPORAZUMA: Narobe ste me razumeli. Nikakor ...

m24.si
Kritične besede Ermina Rakovića so v nogometni javnosti močno odmevale, številni so ga obtožili, da ruši trenerja Olimpije, zaradi česar se je bil "prisiljen" odzvati.

Ermin Raković je v zadnjem pogovoru za Sportal precej kritično govoril o svojem nekdanjem klubu iz Ljubljane. Olimpija je po njegovem mnenju preveč izpustila iz rok, največjo odgovornost pa naj bi nosil trener Igor Bišćan.

A te besede so zmotile številne pristaše Olimpije, ki so Rakovića obtožili, da je del lobijev, ki si želijo novega trenerja. Takšni očitki so se hitro razširili v nogometnih krogih, Rakoviću je telefon neprestano zvonil, ker je bilo vse skupaj nevzdržno, se je zdaj odzval. "Narobe ste me razumeli. Nikakor nisem na trenerja Bišćana izvajal napada, s katerim bi si prizadeval za njegovo menjavo. Nekateri mi celo očitajo, da sem del lobijev, češ da bi si želel novega trenerja Olimpije. Neverjetno," je za Sportal pojasnil Raković.

Kot je še sporočil, je želel le opozoriti, da Olimpija na pomembnih tekmah igra preveč "ziheraško" in da si takšne defenzivne igre na teh ključnih tekmah ne bi smela privoščiti.

Značke: raković, olimpija, plts, ermin

Članki iz rubrike