jure kosir in njegova simona_preview Odkrito.si

Jure Košir se je zaradi otrok preselil

horoskop Svet24.si

Horoskop za petek, 18. januarja

duhovna ženska Petisvet.si

Če veste to, vidite v človeka skozi barve!

sneg, novo mesto1 Svet24.si

FOTO: Slovenijo je zajelo sneženje; zapadlo je do...

Lunin mrk, 27. 7. 2018 Svet24.si

Vse kar morate vedeti o prihajajočem luninem mrku

Kesha Najstnica.si

Znana pevka delila pomembno sporočilo

TANJA ZAGAR Njena.si

Zaprite usta: Ja, to je Tanja Žagar!

nu
nu
2 24.04.2018 13:49:42

Kritični Raković občutil bes navijačev, očitno je prišlo do NESPORAZUMA: Narobe ste me razumeli. Nikakor ...

m24.si
Kritične besede Ermina Rakovića so v nogometni javnosti močno odmevale, številni so ga obtožili, da ruši trenerja Olimpije, zaradi česar se je bil "prisiljen" odzvati.

Ermin Raković je v zadnjem pogovoru za Sportal precej kritično govoril o svojem nekdanjem klubu iz Ljubljane. Olimpija je po njegovem mnenju preveč izpustila iz rok, največjo odgovornost pa naj bi nosil trener Igor Bišćan.

A te besede so zmotile številne pristaše Olimpije, ki so Rakovića obtožili, da je del lobijev, ki si želijo novega trenerja. Takšni očitki so se hitro razširili v nogometnih krogih, Rakoviću je telefon neprestano zvonil, ker je bilo vse skupaj nevzdržno, se je zdaj odzval. "Narobe ste me razumeli. Nikakor nisem na trenerja Bišćana izvajal napada, s katerim bi si prizadeval za njegovo menjavo. Nekateri mi celo očitajo, da sem del lobijev, češ da bi si želel novega trenerja Olimpije. Neverjetno," je za Sportal pojasnil Raković.

Kot je še sporočil, je želel le opozoriti, da Olimpija na pomembnih tekmah igra preveč "ziheraško" in da si takšne defenzivne igre na teh ključnih tekmah ne bi smela privoščiti.

Značke: raković, olimpija, plts, ermin

Članki iz rubrike