sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
12 09.04.2018 06:13:22

Trener Krškega Alen Ščulac 'EKSPLODIRAL' po porazu z Olimpijo: SRAM ME JE! Vse skupaj sploh nima smisla, Issah je bil ...

www.alesfevzer.com
Tekma med Krškim in Olimpijo je dvignila ogromnu prahu.

Nogometaši Krškega so v tem letu že premagali Maribor, dobro so igrali tudi proti Olimpiji. Toda proti zmajem so v nedeljo na svojem stadionu vseeno izgubili, potem ko so gostje edini gol na tekmi zabili pred Daria Čanađije. A zadetek Hrvata ne bi smel veljati, saj je bil pred tem ob podaji Ricarda Alvesa v prepovedanem položaju Abass Issah. Stranski sodnik tega ni videl, akcija se je nadaljevala in padel je zmagoviti zadetek.

Trener Krškega Alen Ščulac svoje jeze ni skrival že med tekmo, ta pa je še dodatno eskalirala po koncu. Najprej je sodnikom, na čelu katerih je bil Dragoslav Perić iz Kranja, povedal marsikaj o tem, kaj si misli o njihovem opravljenem delu, nato je 'eksplodiral' tudi pred televizijskimi kamerami. "Sploh ne bi govoril o nogometu. Sram me je, da na tak način izgubljamo točke. Proti Ankaranu, danes. Tokrat smo si zaslužili točko, a smo dobili tak gol. Ne da sem prepričan … Tekmec je bil meter v ’ofsajdu’, sodnik pa nič! Škoda mi je fantov. Izgubiti točko na takšen način, to res nima smisla," je za Kanal A po porazu z Ljubljančani vidno razburjeni povedal primorski strokovnjak.

Članki iz rubrike