sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

sta
sta
0 08.04.2018 21:09:21

Domžalčani slavili ENAJSTIČ ZAPORED!

ALESFEVZER.COM
Nogometaši Domžal so v 26. prvenstvenem krogu prišli do enajste zaporedne zmage. Na svojem igrišču so bili prepričljivo boljši od Triglava, Kranjčane so premagali s 3:0 (0:0).

Pred dvobojem so bili Domžalčani tretji na lestvici, za prepričljivo vodilno Olimpijo in le tri točke za Mariborom. Branilce naslova bi lahko po točkah ujeli, če bi premagali kranjsko vrsto, ki je imela na predzadnjem mestu šest točk zaostanka za osmim Aluminijem.

V prvem polčasu je bil zato Triglav v ugodnem položaju, kljub prevladi Domžalčanov na igrišču sta namreč ekipi odšli v slačilnici brez doseženega zadetka. Domači pa so stvari postavili na svoje mesto v drugem delu tekme.

husmani
ALESFEVZER.COM
Lovro Bizjak je zadel šele v 59. minuti po lepi akciji domačih na levi strani polovice Triglava. Amadej Vetrih je najprej podal do Daria Melnjaka, ta pa je z močno podajo po tleh našel Bizjaka na sredini in napadalcu Domžal je z dveh metrov uspelo poslati žogo v mrežo za že deseti gol v tej sezoni.

Vetrih 14 minut pozneje prišel do žoge na desni strani kazenskega prostora in nato streljal, žoga je zadela enega izmed branilcev Triglava in v loku preletela vratarja Arka ter končala v mreži. Na 3:0 je v 80. minuti povišal Senijad Ibričić z enajstih metrov, ko je pred tem David Zec v kazenskem prostoru nepravilno zaustavljal Vetriha.

Pred tem je gostom uspelo ustaviti poskuse Domžal ali pa so blokirali strele, z obrambami pa se je izkazal tudi Jalen Arko. Gostje pa so imeli lepo priložnost že v osmi minuti, ko je Melnjak slabo izbil žogo, s 25 metrov je David Tijanić meril pod prečko, izkazal pa se je čuvaj mreže domačih Ajdin Mulalić in žogo odbil v kot.

Ibraimi
ALESFEVZER.COM
Domžalčani so torej slavili enajstič v nizu, kar je njihov rekord, do izenačitve absolutnega rekorda pa jim manjka samo še ena. To bodo v soboto lovili v derbiju naslednjega kroga, ko bodo gostovali pri Olimpiji, v dvoboj pa se bodo podali z drugega mesta, na katerem imajo enako število točk kot Maribor. Predzadnji Triglav bo naslednji dan v 27. krogu gostil Rudar.

Domžale - Triglav 3:0 (0:0)

Domžale - Športni park, gledalcev 600, sodniki: Vinčič (Maribor), Klančnik (Slovenj Gradec), Kovačič (Ljubljana).
Strelci: 1:0 Bizjak (59), 2:0 Vetrih (73.), Ibričić (80., 11-m).
DOMŽALE: Mulalić, Melnjak, Klemenčič, Dobrovoljc (od 86. Žužek), Vetrih, Hodžić (od 75. Kirm), Husmani, Ibričić, Širok, Ibraimi, Bizjak (od 81. Nicholson).
TRIGLAV: Arko, Bojić, Zec, Pušnik (od 69. Žurga), Kuhar, Udovič, Kryeziu, Tijanić, Bukara (od 74. Mlakar), Suljević, Poplatnik.
Rumeni kartoni: /.
Rdeči kartoni: /.

Članki iz rubrike