Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 08.04.2018 21:23:21

NOVA POTRDITEV: JAN OBLAK ni s tega planeta, je pa NAJBOLJŠI na njem! (video)

Profimedia
Danes sta se v derbiju španskega prvenstva udarila Real in Atletico, ki sta se razšla brez zmagovalca. Po dvoboju pa je prva tema pogovorov - JAN OBLAK!

Spopad mestnih tekmecev se je končal z delitivijo točk, bilo je 1:1. Da gostje stadiona Santiago Bernabeu niso zapustili praznih rok, pa je poskrbel kar slovenski velezvezdnik.

Oblak je sicer prejel en zadetek, toda ob tem so mu statistiki našteli še sedem obramb. Galaktiki so neumorno streljali proti vratom Atletica, od blizu, daleč, z nogo, z glavo, a nič ni pomagalo, pred njimi je vselej stala previsoka ovira v obliki 25-letnega Škofjeločana.



Gorenjec je na vse mogoče načine žogi preprečeval, da bi končala v mreži, igralci v belih dresih pa so se ob tem samo nemočno držali za glavo! Za svojo predstavo je Oblak razumljivo prejel naziv daleč najboljšega posameznika svojega moštva, bil pa je tudi med najboljšimi na igrišču.

Njegove obrambe so resnično bravurozne in jih je težko opisati z besedami, zato je bolje, da si jih ogledate v priloženem posnetku.

Članki iz rubrike