sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

STA
STA
0 07.04.2018 15:23:58

Deset zaporednih zmag, zdaj pa ŠE TO! VELIK ULOV in sijajna novica za vse simpatizerje Domžal!

alesfevzer.com
Vodstvo slovenskega nogometnega prvoligaša Domžal, trenutno druge ekipe Prve lige Telekom Slovenije, je za eno leto podaljšalo pogodbo z enim najboljšim posameznikov državnega prvenstva.

Vodstvo slovenskega nogometnega prvoligaša Domžal, trenutno druge ekipe Prve lige Telekom Slovenije, je za eno leto podaljšalo pogodbo z enim najboljšim posameznikov državnega prvenstva, 32-letnim nekdanjim reprezentantom Bosne in Hercegovine Senijadom Ibričićem.

Vezist se je Domžalam pridružil pred začetkom aktualne sezone in svoje prve nastope vknjižil v kvalifikacijah za evropsko ligo. Tam je odigral sedem tekem in dosegel kar štiri zadetke, odlične predstave pa je nato prenesel tudi v prvoligaško tekmovanje. V Prvi ligi Telekom Slovenije je doslej zbral 21 nastopov in dosegel šest zadetkov, s čimer je drugi najboljši klubski strelec v tej sezoni.

"Izredno sem vesel, da bom tudi v prihodnje del rumene družine. V Domžalah se odlično počutim, enako velja tudi za celotno mojo družino, kar je zame seveda zelo pomembno. Še bolj pa me veseli dejstvo, da na trening vsak dan pridem z nasmeškom, saj v klubu vladajo čudoviti medsebojni odnosi, ki pri vseh nas poskrbijo za še večjo željo po delu in napredku. Navdušen sem nad načinom dela, ki ga goji trener Simon Rožman, s katerim sva zgradila odličen odnos. Fantastično sem se ujel tudi z vsemi soigralci in ljudmi iz strokovnega štaba ter uprave," je povedal Ibričić.

Značke: nogomet, dp

Članki iz rubrike