Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

klemen bostjancic Necenzurirano

Kdo pri Boštjančiču želi pred javnostjo skriti...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
7 30.03.2018 14:02:25

MARIBOR SE JE KONČNO OGLASIL! Pojasnilo presenetilo: V klubu je bila sprejeta odločitev, da ...

Grega Wernig
Vijoličasti klub se je oglasil s pojasnilom po daljšem molku.

"Za popolno osredotočenost moštva na sobotni izziv je bila v klubu sprejeta odločitev, da ne bomo imeli skupnega medijskega nastopa na novinarski konferenci ali posamičnih intervjujev," so potrdili zelo presenetljivo odločitev, o kateri smo iz dobro obveščenih virov poročali že včeraj. Ob tem pa so predstavniki kluba pogovor z Darkom Milaničem, ki že natanko dva tedna ne sprejema novinarskih vprašanj, naredili kar sami. "Seveda se zavedamo odgovornosti do navijačev, javnosti in ne moremo poseči po popolni izolaciji v pričakovanju najzanimivejše tekme slovenske lige. Tukaj je trenerjev napovednik derbija," so zapisali. V nadaljevanju objavljamo njihov zapis s spletne strani v celoti in brez posegov.

“Po drugem tednu priprav že odštevamo ure, igralci, vsi v klubu in naši navijači, ki so nam izrazili podporo na poseben način. To nam izredno veliko pomeni, o navijaškem zagonu ni treba izgubljati besed. Čutimo, da je podpora ogromna. Prisotna je na vsaki tekmi, prihod na trening, kar se ne dogaja pogosto, pa je prinesel še dodatno motivacijo in naredili bomo vse, da bodo navijači po tekmi zadovoljni."

Po prestani kazni se na igrišče vrača Martin Milec, kader je skoraj popoln.
“Reprezentanti so se vrnili zdravi, Vrhovec je po vmesni individualni vadbi od tega tedna priključen k treningom ekipe in stanje je bistveno boljše, kot je bilo pred tedni. Razen Doumbie ni več nikogar na seznamu poškodovanih.”

V Stožicah 0:0, v Ljudskem vrtu 1:0. Kaj si lahko obetamo od prvenstvenega derbija št. 3?
“Za nami sta različna derbija. V domačem smo imeli ogromno energije s tribun, hitro povedli in prednost prepričljivo obdržali do konca. V Stožicah pa je bila povsem drugačna tekma. Nekaj dni pred tekmo smo uresničili sanje in po uvrstitvi v Ligo prvakov odigrali zelo zrelo. V soboto pričakujem intenziven derbi, poln čustev, v katerem bo z naše strani 11 fantov, ki se bodo borili za vsako žogo.”

Koliko vpliva stanje na lestvici na izhodišče pred tekmo, na pripravo taktičnega načrta?
“Nismo v položaju, da smo lahko preračunljivi. Naš namen je prevzeti zadeve v svoje roke. Po vmesnih slabših rezultatih želimo narediti preobrat v naslednjih tekmah in to je prva, zelo dobra priložnost.”

Članki iz rubrike