Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
5 16.02.2018 08:45:07

Farsa vseh fars se nadaljuje! Po ostrem nastopu Mandarića se je oglasil - STOJIĆ: V primeru Cretu sem hotel pomagati ...

www.alesfevzer.com
Čemu takšnemu v slovenskem nogometu brez kančka najmanjšega dvoma nismo bili priča še nikdar. Skorajda od nikoder so se odprla vrata zares bizarnega gledališča, na odru katerega spremljamo farso vseh fars, ki je očitno še nekaj časa ne bo konec.

Prestop Alexandruja Cretuja iz Olimpije v Maribor za odkupno klavzulo v višini 100.000 evrov je včeraj dobil svoj epilog. No, recimo raje svoj začasni epilog. Nogometna zveza Slovenije je preučila vse prejete dokumente in ocenila, da ne gre pri njih za nič spornega. Zato je zavrnila Olimpijo in ugodila Mariboru ter romunskega vezista uradno registrirala kot novega člana vijoličastih. Vse lepo in prav, če zmaji ob tem ne bi zagnali pravega vika in krika. V prestolnici so namreč prepričani, da so bili, milo rečeno, opeharjeni. Še več, pravijo celo, da so bili najprej zavedeni in nato še ogoljufani. Pri tem pa s prstom kažejo tako v smeri nogometaša oziroma njegovega agenta Zvonka Milojkovića kot tudi – verjeli ali ne – Maribora!

»Več kot očitno gre za prevaro agentov in, kot vse kaže, tudi Maribora. Tega mi je najbolj žal. Kluba sta partnerja, tako kot vseh deset klubov v prvoligaški konkurenci. Če bodo take zadeve postale praksa, potem bo slovenski nogomet postal Divji zahod. Nogometna zveza ima tu najpomembnejšo vlogo in mora biti ob največjih klubih zgled zakonitosti in transparentnosti,« je vidno besen Milan Mandarić, ki je šel nato v pogovoru za POP TV celo korak dlje. V celotno zgodbo, ki je še tako zelo nejasna kot zgodnje jesensko jutro v Ljubljani, je vpletel celo – Ranka Stojića! Torej nekdanjega športnega direktorja svojega kluba, ki ga je za delo v Olimpiji najel kar dvakrat. Kakopak smo se za komentar na Mandarićeve hude obtožbe obrnili tudi na Stojića, ki je vehementno poudaril: »Ne vem, zakaj gospod Mandarić govori takšne stvari. Gre za popolni nesmisel, gre za nič drugega kot navadno 'nebulozo', če se lahko tako izrazim. Še več, naj povem naslednje: v tem prestopnem roku sem mu želel pomagati, in sicer tako, da bi Cretuja prodali v Partizan. Skorajda smo mu že iskali sedež na letalu, s katerim bi odšel v Beograd, a je tik pred zdajci vse padlo v vodo, ker Beograjčanom ni uspelo prodati enega svojih vezistov. V tem primeru bi Mandarić zaslužil 300.000 evrov! Ponavljam, gre za nesmiselne obtožbe, v katerih ni kančka resnice. Če Mandarić res to trdi, lahko rečem le, da je očitno izgubil kompas!«

CELOTEN ČLANEK, V KATEREM RAZKRIVAMO TUDI NASLEDNJI POTEZI OLIMPIJE, SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: olimpija, mandarić

Članki iz rubrike