Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
8 15.02.2018 19:57:09

Saj ne boste verjeli, koga je na robu solz za ’kriminalno dejanje’ obtožil Milan Mandarić!

Grega Wernig
Prvi mož Olimpije Milan Mandarić pravi, da Aleksander Čeferin ni bil pošten do njega.

O primeru Cretu je bilo povedanega ogromno, zapisanega še več, svoje ogorčenje je Milan Mandarić izrazil tudi v izjavi za javnost Olimpije, v kateri so Ljubljančani napovedali pritožbo zoper registracijsko komisijo NZS, ki je Alexandru Cretuju prižgala zeleno luč za prestop v Maribor. Zdaj pa je Milan Mandarić stopil tudi pred kamere portala 24ur.com in na robu solza izrazil razočaranje nad razpletom te zgodbe.

Njegov komentar? »Mislim, da je to zelo nepravično, grozno. V klub sem prišel z dobrim namenom, da ga dvignem na višjo raven s kredibilnostjo, poštenostjo, da bo vzoren klub. To, kar se dogaja v zadnjih dveh dneh, pa je nekaj, česar še nisem videl, doživel. Moram biti pošten in povedati, kot mislim. Ni v moji navadi, da koga žalim, a menim, da gre za organizirano kriminalno prevaro. Maribor sem vedno spoštoval in ga ne želim žaliti, a v tem primeru me je razočaral, ker je tudi ta klub del tega, da se prevzame igralca na tak način od partnerja. Nas deset (klubov) smo vseeno partnerji. S skupino uličarskih agentov so izvedli kriminalno dejanje,« je za 24ur.com povedal Srb.

Razočaran je nad slovenskim nogometom, da bi bil težko bolj. »Ko sem se predstavil prejšnjemu predsedniku NZS Aleksandru Čeferinu, me je vprašal, kaj me zanima. Odgovoril sem, da me zanima le, če je liga poštena. Rekel je, da je. Če je liga zdaj potrdila, da lahko igralca registrirajo na tak način, lahko pokličem Čeferina in mu rečem, da ni bil pošten do mene,« je dodal in s prstom pokazal presenetljivega krivca. »Za vsem tem stoji Ranko Stojić,« meni Mandarić.

Posnetek pogovora z njim si lahko ogledate na tej povezavi.

Članki iz rubrike