Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
9 15.02.2018 17:52:59

OSTER napad Milana Mandarića na Maribor in Cretujevega agenta! OGORČENI Srb je slovenskemu nogometu napovedal ČRNO PRIHODNOST! Olimpija pa PRITOŽBO!

www.alesfevzer.com
Pri Olimpiji so se odzvalli na odločitev registracijske komisije Nogometne zveze Slovenije, ki je Alexandruja Cretuja danes registrirala kot novega člana Maribora.

Bili so v svojem odprtem pismu ostri, od začetka do konca, ko je svoje povedal tudi prvi mož kluba Milan Mandarić. "V NK Olimpija Ljubljana smo zgroženi nad odločitvijo registracijske komisije NZS," so uvodoma zapisali in nadaljevali: "Nogometni zvezi Slovenije smo že v ponedeljek, 12.2.2018, takoj, ko je do suma kršitve prišlo, poslali elektronsko pošto s pojasnili, danes pa še uradno pritožbo, saj menimo, da gre v tej zadevi za dejanje, ki ima elemente kaznivega dejanja."

Svoje je v ostrem nagovoru Mariboru, agentu Alexandruja Cretuja Zvonku Milojkoviću in tudi slovenskemu nogometu nasploh, povedal tudi Milan Mandarić. "Več kot očitno gre za prevaro agentov in kot vse kaže tudi Maribora. Tega mi je najbolj žal. Kluba sta partnerja, tako kot vseh deset klubov v prvoligaški konkurenci. Če se bodo take zadeve postale praksa, potem bo slovenski nogomet postal divji zahod. Nogometna zveza ima tu najpomembnejšo vlogo in mora biti ob njavečjih klubih zgled zakonitosti in transparentnosti," je na uradni spletni strani kluba dejal predsednik NK Olimpija Milan Mandarić.

Zapisali so še, da bo Olimpija "v nadaljevanju prisiljena sprožiti ustrezne kazenske in civilne postopke zoper spodaj navedene, ki želijo z goljufijo izsiliti neobstoječ prestop."

Pritožbo NK Olimpija Ljubljana si lahko preberete spodaj.

pritozba olimpija
NK Olimpija

Članki iz rubrike