alenka marovt 1 Odkrito.si

Novinarka na Pop TV zahteva resnico

gomboc 1 Svet24.si

Slovenec v Tel Avivu osvojil zlato

Bill Cosby Svet24.si

Bill Cosby spoznan za krivega

marjan šarec-rezultati_volitve Svet24.si

Šarčevi so se razkrili, med njimi tudi znana ...

vesna ponorac Najstnica.si

Zvezdnica Gorskih sanj ima za sabo pomemben ...

rok in martina Njena.si

Rok Kunaver in Martina Plohl ujeta v objemu

britanski pric Njena.si

Mali britanski princ ima močno ime

nu
nu
13 11.01.2018 11:47:30

Kakšna ARBITRAŽA, kakšen sosedski SPOR! To, kar je za BANKROTIRAN hrvaški klub storil MARIBOR, je vredno NAJVEČ!

Drago Wernig - TAKA
Hrvaški prvoligaš Istra 1961 je zaradi finančnih težav v velikih težavah, klubu celo grozi, da bo propadel.

Medtem, ko se večina nogometašev hrvaških prvoligašev pripravlja na nadaljevanje sezone, je situacije v Istri zelo slaba. Tako slaba, da je ena od resnih možnosti za finančne težave zaprtje kluba. 

V tem trenutku niti trener niti nogometaši ne vedo, če bodo sploh zaigrali v drugem delu sezone. Šušljalo se je o možnosti, da bi klub prevzel predsednik Olimpije Milan Mandarić, zdaj so v igri ruski vlagatelji, toda vse to so zgolj govorice. "Vsi treniramo po svojem programu, tudi trener ne ve ničesar in nas niti noče klicati na treninge, dokler ne bo jasna, kakšna bo prihodnost kluba. Jaz živim v Puli in bi lahko prišel na trening, toda veliko nogometašev je iz drugih krajev in trener jih ne želi klicat, da se vozijo tako daleč," je situacijo predstavil kapetan Kenan Hadžić in dodal, da veliko članov ekipe razmišlja o tem, da bi jo zapustili.

V času božičnih praznikov je ekipi iz Pule pomoč ponudil Dinamo, nogometaši vodilne ekipe so samoiniciativno zbrali denar za člane nasprotne ekipe, Hadžić pa je razkril, da je prejel klic tudi iz Maribora! "Po telefonu so me klicali iz Maribora in ponudili svojo pomoč, toda na koncu ni prišlo do realizacije, ker je veliko nogometašev že odšlo domov, nikogar ni v klubu. Toda iz srca se jim zahvaljujem, da mislijo na nas, vsaka čast," je še dodal kapetan Istre.

Maribor je torej še enkrat pokazal, zakaj je največji klub v Sloveniji in kljub temu, da jim, tokrat akcije ni uspelo speljati do konca, ponujena pomoč v najtežjih časih pove veliko. 

Značke: istra, maribor, hnl

Članki iz rubrike