mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
5 11.01.2018 08:51:53

ZAPEČATENO: Maribor ima NOVO OKREPITEV! Prodajalec pa je ŠOKIRAL z opisom vijoličastega poslovanja!

www.alesfevzer.com
Maribor je dobil novo okrepitev, Maribor ima novega nogometaša.
Vijoličasti so našli zamenjavo za Jeana-Clauda Billonga. Kot smo poročali že včeraj, bo robustnega Francoza, ki se je pred dnevi iz Ljudskega vrta za 2 milijonsko odškodnino preselil v Benevento zamenjal osrednji branilec Voždovca Saša Ivković, kar so potrdili tudi pri tem srbskem prvoligašu. 
Športni direktor Voždovca je natresel kup pohval na račun aktualnega slovenskega državnega prvaka. "Zelo smo počaščeni in zadovoljni, da smo uspeli priti do dogovora, za katerega nismo potrebovali več kot pet minut. Ljudje iz Maribora so potrdili, da gre za resen klub, ki ni slučajno več let prvak Sloveniji in ob tem standarden v skupinskem delu lige prvakov ali lige Europa. Pogodba je podpisana za tri leta," je začel Goran Grkinić in postavil pravi spomenik Mariboru ter nejgovemu poslovanju.

In nadaljeval v podobno zadovoljnem tonu: "Naše srce je polno, ker je tudi igralec zadovoljen. Ne govorimo samo o visoki odškodnini, ki jo bo dobil naš klub. Ko je igral za nas, je Ivković pokazal, da je eden od najboljših osrednjih branilcev v srbski ligi, zaslužil si je tak prestop. Maribor je bil izbran kot najzanimivejša med več opcijami, ki so se ponujale, tako iz Srbije kot iz tujine. Želimo mu veliko sreče v nadaljnjih nogometnih izzivih."

Članki iz rubrike