miša molk Odkrito.si

Cigansko razmišljanje Miše Molk

Porsche Cayenne Svet24.si

15-letnik mamin porsche zapeljal v potok

horoskop_napoved Svet24.si

Tedenski horoskop: če želite premagati negativne...

plakat, velenje Svet24.si

Plakati v Velenju z napisi "za družino, za ...

Travis Scott, Kylie Jenner Najstnica.si

Travis Scott in Kylie Jenner skupaj na modni ...

katastrofa Petisvet

Skrivnostna opozorila - kaj nas čaka?

oriana girotto Njena.si

Grenki spomini: Oriana Girotto o sinu Aleksandru

nu
nu
5 11.01.2018 08:51:53

ZAPEČATENO: Maribor ima NOVO OKREPITEV! Prodajalec pa je ŠOKIRAL z opisom vijoličastega poslovanja!

Velik spor s Katancem Poleti 2002 je na svetovnem prvenstvu odmeval spor s selektorjem Srečkom Katancem, po katerem je moral Zahović zapustiti tekmovanje.
www.alesfevzer.com
Maribor je dobil novo okrepitev, Maribor ima novega nogometaša.
Vijoličasti so našli zamenjavo za Jeana-Clauda Billonga. Kot smo poročali že včeraj, bo robustnega Francoza, ki se je pred dnevi iz Ljudskega vrta za 2 milijonsko odškodnino preselil v Benevento zamenjal osrednji branilec Voždovca Saša Ivković, kar so potrdili tudi pri tem srbskem prvoligašu. 
Športni direktor Voždovca je natresel kup pohval na račun aktualnega slovenskega državnega prvaka. "Zelo smo počaščeni in zadovoljni, da smo uspeli priti do dogovora, za katerega nismo potrebovali več kot pet minut. Ljudje iz Maribora so potrdili, da gre za resen klub, ki ni slučajno več let prvak Sloveniji in ob tem standarden v skupinskem delu lige prvakov ali lige Europa. Pogodba je podpisana za tri leta," je začel Goran Grkinić in postavil pravi spomenik Mariboru ter nejgovemu poslovanju.

In nadaljeval v podobno zadovoljnem tonu: "Naše srce je polno, ker je tudi igralec zadovoljen. Ne govorimo samo o visoki odškodnini, ki jo bo dobil naš klub. Ko je igral za nas, je Ivković pokazal, da je eden od najboljših osrednjih branilcev v srbski ligi, zaslužil si je tak prestop. Maribor je bil izbran kot najzanimivejša med več opcijami, ki so se ponujale, tako iz Srbije kot iz tujine. Želimo mu veliko sreče v nadaljnjih nogometnih izzivih."

Članki iz rubrike