franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 11.01.2018 08:32:36

Šokiralo vas bo, KAKŠNO 'BAJTO' za koliko DENARJA si je kupil ... mladinec Cityja BREZ NASTOPA v premier ligi (foto)

Nekatere stvari v nogometu so šle resnično predaleč. Recimo tale.

Tosin Adarabioyo je dopolnil 20 let, velja za obetavnega nogometaša mladinske ekipe Manchester Cityja, vknjižil je nastop v "rezervnem" angleškem ligaškem pokalu in upa, bo nekega dne (po možnosti čim prej) dobil priložnost v premier ligi. No, že pred tem pa je mladenič obogatel in si tudi že privoščil luksuzno, razkošno vilo, o kakršni velika večina lahko le sanja tudi po celem življenju trdega, napornega dela. 

Adarabioyo že zdaj zasluži 25.000 funtov na teden (pozor, na teden), torej približno 30.000 evrov vsakih sedem dni. že zdaj (pozor, še brez nastopa v ligi) živi življenje, o kakršnem lahko le sanjamo, pri tem pa se tudi ne zadržuje. Ogromno prahu je namreč dvignil s potezo, s katero je praktično takoj zapravil vse (in še malo posojila), kar je zaslužil doslej. Fant si je namreč privoščil dih jemajoče domovanje v slogu največjih zvezdnikov.

15155943638868

Za približno 2,5 milijona (pozor, 2,5 milijona) evrov je kupil trinadstropno vilo z igriščem za golf, kino dvorano, telovadnico in petimi kopalnicami v najbolj luksuznem predelu severozahodne Anglije, kjer je v času igranja za Manchester United živel Cristiano Ronaldo. Fantu skromnosti torej ne manjka, denarja prav tako ne, zdaj pa še počakajmo, da ga spoznamo in zares vidimo na igrišču.  

adarabioyo

Članki iz rubrike