taja 2 Odkrito.si

Tekmovalka šova na Planet TV tik pred samomorom

Pes v avtomobilu Svet24.si

Kako rešiti ljubljenčka pred okrutno smrtjo?

meghan markle Svet24.si

Ne, Meghan Markle ne bodo pustili na miru. Znova ...

zvonka hocevar Svet24.si

Napačno je parkirala, zato jo skuša odpustiti

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

lado bizovicar Njena.si

Lado Bizovičar šokiral mnoge

Kate Middleton Njena.si

Kate Middleton postala tarča posmeha?

nu
nu
0 07.12.2017 10:56:17

Trenutek, ko je navijačem pod Kalvarijo ZALEDENELA KRI (ne zaradi mraza). Damjan Bohar pojasnjuje in razkriva …

Grega Wernig
Vihravi Prekmurec se je v obračunu z Andaluzijci izkazal z dobro igro, a tudi s poskusom nepotrebnega atraktivnega vložka.

Mariborska zasedba je v prvem polčasu dvoboja s Sevillo delovala odlično. Skoraj brezhibno. Vijoličasti po vodstvu Špancem do odhoda na odmor niso dovolili, da bi resneje zapretili Jasminu Handanoviću, toda v 34. minuti je bilo vendarle vroče v domačem kazenskem prostoru. Po nepotrebne. Sicer razpoloženi Damjan Bohar si je privoščil nepotreben vložek v "nevarnem območju" pred svojimi vrati. S petko je želel žogo podati Marku Šulerju, a se mu atraktivna poteza ni izšla. Ben Yedder je prestregel žogo in prodrl v kazenski prostor, nakar se je koroški branilec izkazal z izjemnim drsečim posredovanjem in odpravil nevarnost.

"Uf, za trenutek mi je zastalo srce," se je odzval Prekmurec. "V sekundi pač pride neka ideja, vendar je jasno, da te ne bi smelo biti. Med odmorom sva se s trenerjem pogovorila o tem, naj tega ne počem več. Seveda sem se zavedal, da sem storil napako, veliko napako, na srečo je bil Šuler pripravljen. Posredoval je izjemno, med polčasom sem se mu nemudoma zahvalil," je pristavil Damjan Bohar.

Članki iz rubrike