renata in primoz peterka 2 Odkrito.si

Pretresljiva usoda Primoža Peterke

David Beckham, Elton John Svet24.si

Vsi govorijo o tem: poglejte, kaj je po poljubu z ...

luka doncic Svet24.si

Lukova Anamarija udeležena v prometni nesreči

911_rotated Svet24.si

FOTO: Njegovim poceni vinjetam je nasedlo 3500 ...

sladoledna lučka Najstnica.si

V boj proti vnetju s sladolednimi lučkami

Kaja Rušnov Njena.si

Razočarani talenti zapustili pevski šov

harry, meghan markle2 Njena.si

Razkrit resnični razlog Harryjevega joka na ...

nu
nu
2 07.12.2017 09:05:02

DARKO MILANIČ, si to res ti? Trener Maribora po tekmi storil nekaj, česar ni še nikoli! Razlaga njegovega dejanja pa EPSKA!

Drago Wernig - TAKA
Darko Milanič je po tekmi s Sevillo storil nekaj, česar ni storil še nikoli do zdaj.

Nogometaši Maribora so se od lige prvakov poslovili na dostojen način, z remijem proti Sevilli. V Ljudskem vrtu so vijoličasti odigrali odlično tekmo (predvsem v prvem polčasu), osvojili še tretjo točko in novih 500 tisoč evrov. 

Po koncu tekme so se Mariborčani - tako kot je to v navadi - odšli zahvaliti Violam za bučno podporo. Ko je večina nogometašev že odšla v garderobo, pa se je pred južno tribuno še za nekaj časa pomudil Marcos Tavares, ki so mu Viole kar nekaj časa skandirale. 

Ko je tudi mariborski kapetan odšel v garderobo, pa je pred Viole stopil še on. On, ki tega do zdaj ni naredil še nikdar. Še nikoli Darko Milanič ni sam stal pred mariborskimi navijači, po tekmi s Sevillo je storil ravno to. Prišel je pred navijače, ki so skandirali njegovo ime. 

Svoje dejanje je Milanič tudi pojasnil: "Moji Izolani, izolski Ribari so hoteli narediti fotografijo, zato sem jih prišel pozdraviti." Na vprašanje, ali je videl transparent IZOLA na južni tribuni in če ve, kdo ga je izobesil, pa je dodal: "Vem, Izoljani. Moji navijači. No, ne moji navijači. Naši navijači. Imenujejo se Ribari. Oni so povsod zraven. Ni pomembno, ali gre za Vasilija (Žbogarja op. p.), rokometaše ali nogometaše. Oni so povsod zraven in so tisti, ki skrbijo za dobro vzdušje."

Članki iz rubrike