Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
2 07.12.2017 09:05:02

DARKO MILANIČ, si to res ti? Trener Maribora po tekmi storil nekaj, česar ni še nikoli! Razlaga njegovega dejanja pa EPSKA!

Drago Wernig - TAKA
Darko Milanič je po tekmi s Sevillo storil nekaj, česar ni storil še nikoli do zdaj.

Nogometaši Maribora so se od lige prvakov poslovili na dostojen način, z remijem proti Sevilli. V Ljudskem vrtu so vijoličasti odigrali odlično tekmo (predvsem v prvem polčasu), osvojili še tretjo točko in novih 500 tisoč evrov. 

Po koncu tekme so se Mariborčani - tako kot je to v navadi - odšli zahvaliti Violam za bučno podporo. Ko je večina nogometašev že odšla v garderobo, pa se je pred južno tribuno še za nekaj časa pomudil Marcos Tavares, ki so mu Viole kar nekaj časa skandirale. 



Ko je tudi mariborski kapetan odšel v garderobo, pa je pred Viole stopil še on. On, ki tega do zdaj ni naredil še nikdar. Še nikoli Darko Milanič ni sam stal pred mariborskimi navijači, po tekmi s Sevillo je storil ravno to. Prišel je pred navijače, ki so skandirali njegovo ime. 

Svoje dejanje je Milanič tudi pojasnil: "Moji Izolani, izolski Ribari so hoteli narediti fotografijo, zato sem jih prišel pozdraviti." Na vprašanje, ali je videl transparent IZOLA na južni tribuni in če ve, kdo ga je izobesil, pa je dodal: "Vem, Izoljani. Moji navijači. No, ne moji navijači. Naši navijači. Imenujejo se Ribari. Oni so povsod zraven. Ni pomembno, ali gre za Vasilija (Žbogarja op. p.), rokometaše ali nogometaše. Oni so povsod zraven in so tisti, ki skrbijo za dobro vzdušje."

Članki iz rubrike