Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

stipan-macan Njena.si

Gledalci Botrov jezni zaradi smrti glavnega junaka...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
15 13.11.2017 13:38:14

RAZKRIVAMO: To so te VROČE besede, ki sta si jih v besednem DVOBOJU med derbijem izmenjala Zahović in Bišćan!

Čeprav ne Zlatko Zahović ne Igor Bišćan o tem nista želela govoriti, smo izvedeli, kaj sta si športni direktor vijoličastih in trener zelenih povedala med tekmo.

Vodilni gol Olimpije je bil posledica hude napake Matka Obradovića, po žogi v njihovi mreži pa so Mariborčani protestirali, da bi morala biti igra pred tem prekinjena. Robertu Ponisu so očitali, da je bržčas spregledal prekršek Tomislava Tomića nad Aleksom Pihlerjem, hkrati so bili prepričani, da bi morali Ljubljančani, čeprav koprski delivec pravice ni zapiskal, ob nasprotniku, ki je ležal v bolečinah, v duhu fair-playa poslati žogo z igrišča. 

Zgodil se je tudi besedni dvoboj med športnim direktorjem vijoličastih in trenerjem zmajev. "Nisva se pogovarjala nič posebnega. Pa tudi če bi se, bi to zagotovo ostalo med nama. Nikoli vam ne bi povedal, za kaj je šlo," se je po tekmi uglajeno odzval Igor Bišćan. Zlatko Zahović o tem prav tako ni želel razpredati, a zato so nam vsebino pogovora prišepnili tisti, ki so se znašli v bližini. "Šefe, pa pošljite žogo z igrišča," se je na nekdanjega hrvaškega reprezentanta obrnil najboljši strelec slovenske izbrane vrste. "Nisem videl," naj bi mu odvrnil domači strateg, kar je snovalec kadrovske politike pod Kalvarijo sprejel in se obrnil stran. In to je bilo to ...

Članki iz rubrike