tajda lekše Odkrito.si

Se je voditeljica na TV Slovenija dokončno ...

Shannon Hathaway Svet24.si

Mama ga je zalotila golega z učiteljico

tornado Svet24.si

Lahko uničujoče tornade pričakujemo tudi v ...

stari trg pri ložu Svet24.si

Župnika prebunkal, ker mu je posilil soprogo?

Justin Bieber Najstnica.si

Se je Justin Bieber vrnil k še enemu nekdanjemu ...

uvodna Petisvet

Očka, ne bo me več k tebi

blaz svab 2 ap Njena.si

Huda bolezen Blaža Švaba: kaj se dogaja z ...

nu
nu
5 13.11.2017 12:00:45

Legenda Maribora neizprosna do vijoličastih: Kako narobe se je Maribor lotil tekme, pričata ...

www.alesfevzer.com
Visok poraz Maribora na derbiju v Stožicah še vedno odmeva, zdaj se je oglasil tudi nekdanji legendarni nogometaš vijoličastih.

Kliton Bozgo je eden tistih nogometašev, ki so nosili dres obeh velikih tekmecev - Olimpija in Maribora. A pri slednjemu se je zadržal dlje časa, tudi bolj mu je prirasel k srcu. Tudi zaradi tega je razočaran zaradi visokega poraza, ki so ga vijoličasti utrpeli na prvi četrtfinalni tekmi pokala Slovenije.

"Tako visok poraz Maribora s 3:0 je bil zame absolutno presenečenje. Res ga nisem pričakoval. Tudi zato, ker je šlo šele za prvo od dveh četrtfinalnih tekem. Mariborčani so naredili ogromno napak in tokrat niso bili na svojem nivoju. Morda so mislili, da se bo Olimpija prestrašila, se pretirano pazila, povlekla nazaj. Kako narobe se je Maribor lotil tekme, pričata tudi samo dva prekrška. Saj napake lahko dela vsak, pa vendarle: to je derbi. Olimpija je odlična ekipa, igra konstantno dobro. Izkoristila je vse priložnosti, ki ji jih je Maribor ponudil. Zmagala je pošteno in zasluženo," je za Večer komentiral legendarni Bozgo in za konec dejal, da je to visok zaostanek, a da se v nogometu dogajajo tudi čudeži ...

Značke: olimpija, maribor

Članki iz rubrike