cavazza smrekar 1 Odkrito.si

Uresničena želja Sebastiana Cavazze in Ajde ...

Taksi Svet24.si

Zaradi nekaj deset evrov napadel taksista

tim bergling, dj avicii1 Svet24.si

Prvič po tragični novici o prezgodnji smrti se ...

Brdo pri Kranju Svet24.si

FOTO: Incident na Brdu pri Kranju: srbska ...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

Indira Ekić in Matic Kolenc Njena.si

FOTO: Indira Ekić zasijala kot še nikoli

Anna Paynich Njena.si

MasterChef: Anna priznala, da najraje kuha gola

nu
nu
0 13.11.2017 13:33:04

NORI PATRICE EVRA se je s to objavo odzval na KUNG FU UDAREC NAVIJAČA ter na nogo pri Marseillu (video)

Francoski nogometni zvezdnik Patrice Evra se je vendarle odzval na dogajanje v zadnjih tednih, ko je bil v središču pozornosti zaradi udarca navijača lastnega moštva.

Za svoje početje je Evra dobil visoko kazen 10.000 evrov, poleg tega pa je Marseille še prekinil pogodbo z levim bočnim nogometašem. Obenem ga je francoska zveza (FFF) kaznovala z nenastopanjem do konca sezone 2017/18.

Evra tako zelenic ne bo videl, se je pa prvič po incidentu javil na družabnih omrežjih in postregel z zares čudnim posnetkom, v katerem pa je imel na sporočilo za vse dvomljivce. Na posnetku vleče terensko vozilo in trdo trenira za povratek na zelenice.

patrice evra

"Kakšen dan. Hej, fantje, ponedeljek je. Srečni ponedeljek. Včasih je lahko življenje zares težko, ampak vedno se moraš smejati. In seveda, oboževati to igro!"

"Pri bogu prisežem, da se bom vrnil močnejši kot kdajkoli. Vedno imejte pozitivno energijo in ne bodite lenobe. Ne vem, kaj počnete vi v tem trenutku, ampak jaz vlečem to vozilo, saj želim biti iz dneva v dan boljši. Prihajam, dragi moji, prihajam. Obožujem to igro."

Veliko obžalovanja v njegovih besedah ni bilo zaznati, nedvomno pa kljub fizičnim naporom 36-letni Francoz še kako uživa. Tako bo moralo biti tudi do začetka nove sezone, če bo Evra dobil klub, ki ga bo vzel pod okrilje. 

Članki iz rubrike