Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
24 24.10.2017 10:16:56

TOLE POVE VSE! Ronaldov sin se je želel srečati z Messijem: Kar je naredil Cristiano in kar se je zgodilo potem, OSUPNE (video)

Velikokrat se sprašujemo, kakšen človek je Cristiano Ronaldo in kakšen je njegov odnos do velikega rivala Lionela Messija.

Marsikomu je to ušlo, a Cristiano je že pred časom priznal, da se njegov sin z enakim imenom, ki se že zelo resno ukvarja z nogometom, najbolj navdušuje prav nad Messijem. Nekoč sta se že srečala, zdaj pa je fant že zrasel in na ponedeljkovi podelitvi nagrad za najboljše iz pretekle sezone v Londonu se je Cristiano mlajši ponovno želel srečati s svojim najljubšim igralcem. In kaj je naredil Cristiano starejši? Natanko to, kar bi naredil vsak dober oče.

Poiskal je Argentinca, pripeljal sina in organiziral čudovito srečanje, rokovanje, izmenjavo besed. Navdušenje malega Cristiana je na posnetku (oziroma na seriji odličnih fotografij) očitno, zadrega prav tako, treba pa je priznati, da sta dodatno navdušila ob velika zvezdnika. Tako očitno prisrčnega srečanja, rokovanja, trepljanja in nasmehov še niste videli. Sovraštvo je za medije, realnost pa lahko nedvomno vidite spodaj.

Značke: messi, ronaldo, sin

Članki iz rubrike