Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rp
rp
31.08.2017 09:06:11
Deli članek:

Slovenske legende 'UBILE' Kampla in njegov vnovični NE reprezentanci! Na udaru kritik tudi KATANEC!

Vnovična odpoved Kevina Kampla slovenski reprezentanci je dvignila ogromno prahu in povsem razbesnela nekatere slovenske nogometne legende.

O vnovični odpovedi Kevina Kampla smo v anketi povprašali pet ljudi, ki so pustili velik pečat v slovenskem nogometu, in dobili izjemno zanimive odgovore. Vprašanje se je glasilo: "Kako komentirate novo odpoved Kevina Kampla za igranje v slovenski reprezentanci?"

Sebastijan Cimerotić
Kot vem, je Kevin doma ostal zaradi reševanja klubskega statusa. Igralec nikoli ni prisoten pri prestopu, saj te stvari lahko uredi tudi agent. Sam menim, da bi moral priti in biti z ekipo, če bi pa zaradi prestopa moral nekam skočiti za dve ali tri ure, bi se že našel čas, da se to uredi. Razumem ga, da pri Bayerju ni najbolj srečen in da hoče drugam, a reprezentanca bi ga vsekakor potrebovala, sploh na tako pomembni tekmi, kot je ta s Slovaki. Njegove nogometne kvalitete niso bile nikoli sporne.

Zoran Pavlović
Pravega razloga za odpoved ne poznam oziroma vem le to, kar sem prebral v časopisu. Kot vem, si sredino želi zamenjati že dolgo časa, saj pri Bayerju ni zadovoljen s svojim statusom. Vprašanje je tudi, v kakšnem procesu treninga se trenutno nahaja. Če je to pravi razlog in če zato morda neredno trenira ter tudi psihično ni pripravljen, potem njegovo odločitev podpiram. V nasprotnem primeru bi samo zavzel mesto nekomu, ki je pripravljen bolje od njega. Upam, da je res, kar pravi, vse drugo bi bilo neresno.

Samo Vidovič
Nove odpovedi Kevina Kampla za igranje v reprezentanci nikakor ne odobravam. Menjava kluba za to ne bi smela biti razlog, sploh pa ne, da bo zato manjkal kar na dveh reprezentančnih tekmah. Ne odobravam pa tudi poteze selektorja Srečka Katanca, da mu takšne stvari še naprej tolerira in zanj išče opravičila. S tem, ko mu to dovoljuje, selektor izgublja avtoriteto pri ostalih igralcih v reprezentanci. Takšne stvari se nikakor ne bi smele dogajati, še posebej ne pred odločilno tekmo v kvalifikacijah.

Brane Oblak
To ni moj problem, ampak problem selektorja in predsednika zveze, ki bi se morala pozabavati s takšnim igralcem in razmisliti o tem, ali naj se ga še kliče v reprezentanco. Vanjo se moraš odzvati v vsakem primeru, razen, če si poškodovan. Drugače me je Kampl zelo razočaral. Tako za klub kot za reprezentanco igra toplo-hladno, od njega sem pričakoval veliko več, kot daje. Mislil sem, da bo postal vodja te reprezentance, zdaj pa je zgolj prazna puška. Tako kot igra, ga niti ne potrebujemo.

Dejan Djuranović
Nova Kevinova odpoved je milo rečeno katastrofa. Že ko je jeseni igranje za reprezentanco odpovedal prvič, sem dejal, da razlogi, ki jih je navajal, nikakor ne morejo biti tehten razlog, zdaj to mislim še toliko bolj. To je še posebej žalostno po njegovih velikih besedah, ko je govoril o svoji ljubezni do dresa s slovenskim grbom. Očitno se je odločil, da bo zanjo igral le določene tekme. S svojim odnosom je pokazal, da tej reprezentanci ne pripada, zato si mesta v njej niti ne zasluži. Takega igralca tudi ne potrebujemo.