Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Dejan Mitrović
Dejan Mitrović
31.08.2017 08:17:06
Deli članek:

VELIKANSKO PRESENEČENJE IN VELIK ŠOK: Agim Ibraimi bo spet igral v SLOVENIJI!

Drago Wernig - TAKA

Če je bila vrnitev Dareta Vršiča v Maribor glede na vse dogajanje okrog najboljšega nogometaša prejšnje sezone v slovenski prvi ligi velikansko presenečenje, kaj boste potem porekli na to vrnitev? Vse kaže, da bo v Sloveniji v novi sezoni zaigral tudi nihče drug kot … Agim Ibraimi!

Vse odkar je odlični makedonski vezist zapustil vijoličaste, se je ubadal s številnimi težavami. Na prvi pogled se je prestop v Astano sicer zdel izjemen; 28-letni nogometaš je podpisal pogodbo z zelo ambicioznim kazahstanskim velikanom, ki je imel velike cilje v Evropi, za nameček pa je Agimu Ibraimiju ponudil tudi fantastične finančne pogoje. A izkazalo se je, da so bile finance edina dobra stvar epizode v Kazahstanu, ki se je zelo hitro končala. Po hudi poškodbi so ga pri Astani preprosto prečrtali in Ibraimi je vse do zdaj iskal novega delodajalca. Po naših informacijah je imel na mizi kar nekaj ponudb, ki pa so bile finančno preslabe, zato naj bi se Makedonec zdaj vrnil kar v Slovenijo!

Iz zanesljivega vira nam je namreč uspelo izvedeti, da naj bi nekdanji virtuoz vijoličastih svojo formo znova poskušal najti tam, kjer se je do zdaj v karieri počutil najbolje – na slovenskih prvoligaških prizoriščih ...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPA SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI