slika Svet24.si

V Pomurju izsledili eno najbolj iskanih slovenskih...

solsticij Svet24.si

Ognjeni zublji in zeli ter magične moči kresnih ...

struge, luče, poplave Necenzurirano

Sanacija poplav je zlata jama za izbrance: dobili ...

asta vrecko rtv protest bobo Reporter.si

Takšnega kaosa, kot je danes na RTV Slovenija, ni...

benjamin sesko pm Ekipa24.si

Simpatična izbranka Benjamina Šeška je ...

Benjamin Šeško Njena.si

To je lepo dekle Benjamina Šeška

Celje Ekipa24.si

Razkrivamo: Naslednja okrepitev Celjanov je tukaj!...

nu
nu
93 29.08.2017 16:51:06

ZDAJ NI VEČ DVOMA! Dare Vršič znova v Mariboru! Izkušeni vezist se je posul s pepelom: Storil sem ...

Grega Wernig
Maribor je dobil velikansko okrepitev pred nadaljevanjem sezone in pred skupinskim delom lige prvakov.

Kot smo poročali, sta se Zlatko Zahović in Dare Vršič danes dobila na sestanku. In sestanek je bil izjemno ploden, Maribor je namreč pred nadaljevanjem sezone dobil izvrstno okrepitev. Najboljši nogometaš prejšnje sezone prve lige bo znova oblekel vijoličasti dres, kar so v Ljudskem vrtu tudi že uradno potrdili.


"Dare, dobrodošel nazaj v nogomet in NK Maribor. Vse besede in pridige so zdaj odveč. Želim mu, da se čim prej vključi v novo zgodbo in pokaže tisto, kar vsi mi pričakujemo od njega. Sezona je dolga, do decembra bomo skupaj odigrali 36 tekem in ne glede na našo novo zgodbo bomo potrebovali talent in navdih," je ob sklenitvi novega sodelovanja dejal športni direktor vijoličastih.

Svoje misli je strnil tudi Vršič: "Po neprijetnih mesecih brez nogometa sem zelo vesel, da so mi v klubu ponudili novo priložnost. Storil bom vse, da bi prispeval svoj delež k novim uspehom. V življenju kdaj povlečemo napačno potezo, jaz sem naredil življenjsko napako, zato je moja zahvala klubu ob našem novem dogovoru še večja. Ponosen sem na to, kar so doslej opravili. Vmes nisem imel kluba, a nisem miroval. Kondicijsko ne bi smel imeti težav z vključevanjem, je pa težko zdaj povedati, koliko časa bom potreboval, da pridem do nivoja, na katerem so soigralci, ki so v velikem slogu odigrali 13 tekem. Se pa bom potrudil po najboljših močeh, da čim prej pridem do stanja, ko bom lahko znova na igrišču."

Članki iz rubrike