slika Svet24.si

V Pomurju izsledili eno najbolj iskanih slovenskih...

solsticij Svet24.si

Ognjeni zublji in zeli ter magične moči kresnih ...

struge, luče, poplave Necenzurirano

Sanacija poplav je zlata jama za izbrance: dobili ...

asta vrecko rtv protest bobo Reporter.si

Takšnega kaosa, kot je danes na RTV Slovenija, ni...

televizija navijac Ekipa24.si

Jezni slovenski navijač se je po prejetem zadetku...

Hajdi3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Hajdi srečno zaljubljena

sesko Ekipa24.si

Benjaminu Šešku smo pokazali posnetek njegove ...

ro
ro
91 29.08.2017 16:03:14

VELIKANSKI PREOBRAT v zadevi Maribor – Vršič. Zlatko Zahović in odlični vezist sta …

Drago Wernig - TAKA
Današnje dogajanje v Ljudskem vrtu je nadvse zanimivo.

Po uvrstitvi v skupinski del lige prvakov je nadvse vznemirljivo vprašanje, v kolikšni meri bodo Mariborčani v pričakovanju nadaljevanja sezone okrepili igralsko zasedbo. Po poškodbi Luke Zahovića je bilo v preteklih dneh največ napisanega in povedanega o morebitnem novem napadalcu, a zdi se, da bodo vijoličasti najprej poskrbeli za novo moč v zvezni vrsti. Oziroma za staro.

Izvedeli smo namreč, da se je danes zgodilo srečanje, za katerega so bili po dogodkih v zadnjih mesecih mnogi bržčas prepričani, da se ne more več uresničiti. Za isto mizo sta znova sedla Zlatko Zahović in Dare Vršič

Kot je znano, izkušeni vezist po koncu pretekle sezone in po koncu pogodbe ni želel obnoviti sodelovanja z vijoličastimi. V pričakovanju mamljive ponudbe iz tujine ni sprejel pogojev, ki so mu jih ponujali v Ljudskem vrtu, med čakanjem na nove delodajalce je pripravljenost ohranjal s samostojno vadbo, prav tako se je pridružil treningom nogometašev Aluminija. A čas seveda neusmiljeno teče, Dare Vršič pa je še vedno brez kluba in očitno se je odločil temu narediti konec. Po naših informacijah je danes sam poklical v klub z namenom, da bi se srečal z Zlatkom Zahovićem, športni direktor je njegovi želji ugodil. In dejstvo je, da se je zgodil tudi sestanek. Da bi se pogovarjala o vremenu, močno dvomimo. Beseda je gotovo stekla o možnosti ponovnega sodelovanja, vendar v tem trenutku še ni znano, ali sta glavna igralce zgodbe dosegla kakršenkoli dogovor, ali je šlo morda le za informativni pogovor, za tipanje terena … Po nekaterih namigih, ki smo jih dobili, naj bi bil podpis pogodbe precej verjeten, vendar uradnih informacij za zdaj ni, morda pa bo več znanega že zelo kmalu.

Članki iz rubrike