joe biden Svet24.si

Biden naj bi razmišljal o umiku, če mu ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

kongresni trg bobo 1 Ekipa24.si

Ponos do neba! Fantastični slovenski junaki se se...

Katarina Braniselj Njena.si

Ponesrečena Planetova voditeljica že prestala ...

doncic 1 Ekipa24.si

Dončić po blamaži proti Hrvatom ni ovinkaril in...

nu
nu
119 31.07.2017 16:45:33

V Mariboru ogorčeni: Kazen Zlatku Zahoviću je absolutno previsoka, zato smo se že odločili, da ...

Drago Wernig - TAKA
Mariborsko nezadovoljstvo zaradi ostre kazni Zlatku Zahoviću.

V Sloveniji močno odmeva kazen Zlatku Zahoviću, ki sicer še ni bila povsem uradno potrjena, a menda ne gre dvomiti v njeno resničnost. Ne nazadnje so se na odločitev Uefe, ki je za kar sedem mesecev prepovedalo Zahoviću opravljati njegovo funkcijo na evropskih tekmah, odzvali tudi pri Mariboru.

"Presenečeni smo nad kaznijo, ki je absolutno previsoka. Izraženo je bilo nezadovoljstvo zaradi nekaterih sodniških odločitev, predvsem nedosojene enajstmetrovke, toda po koncu dvoboja in pred odhodom uradnih oseb iz Ljudskega vrta smo si segli v roke ter se s sodniki, delegatom in kontrolorjem sojenja razšli v normalnih odnosih," so v pojasnilu za časnik Delo zapisali v Ljudskem vrtu in nadaljevali: "Gre za odločilne trenutke v sezoni in posledično velik pritisk. NK Maribor se vsa leta v evropskih tekmovanjih praviloma kosa s finančno močnejšimi. Ob tem se stik kluba z UEFA končuje na točki, ko dobivamo pohvale za organizacijo tekem, in zato je lahko odziv, ko menimo, da se nam zgodi krivica, ki je nepopravljiva, čustveno močneje izražen."


Štajerci so hkrati odločno dodali, da se s kaznijo svojemu športnemu direktorju ne nameravajo kar tako sprijazniti: "Ob prejemu odločitve o kazni za športnega direktorja, ki nima utemeljitve, bo sledila pritožba. Postopek je že stekel in verjamemo, da bo kazen bistveno milejša."

Članki iz rubrike