Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.07.2017 13:36:48
Deli članek:

Odločni Jürgen Klopp: Izbral je Coutinhovega naslednika, vzel pa ga bo samo pod svojimi pogoji

Philippe Coutinho želi zapustiti Liverpool, ta pa zavlačuje z njegovo prodajo.

Za brazilskega reprezentanta se je ogrela Barcelona, ki za njegove usluge Liverpoolu ponuja 80 milijonov evrov. Toda Redsi želijo fanta zadržati vsaj toliko časa, da bi si v zadnjem krogu kvalifikacij za ligo prvakov izborili uvrstitev v skupinski del najmočnejšega klubskega tekmovanja. Ti tekmi sta na sporedu v drugi polovici avgusta, tako da bi se Brazilec novemu klubu lahko pridružil teden pred koncem prestopnega roka.

Hkrati pa trener Jürgen Klopp že išče zamenjavo za Coutinha, oziroma, jo je že našel. In to kar v domovini, pri nekoč največjem rivalu Bayernu. Ogrel se je namreč za igralca, za katerim je zelo slaba sezona in želi zapustiti München. Seveda gre za portugalskega reprezentanta Renata Sanchesa, za katerega obstaja kar precej zanimanja.

Pred časom je sicer direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge dejal, da si Sanchesa ne želi izpustiti iz svojih rok, ampak da bi ga rad samo posodil. V njem namreč Bavarci še vedno vidijo igralca, ki bi lahko v prihodnosti še močno koristil Bayernu.

Informacije iz Nemčije pravijo, da je Klopp navdušen nad Sanchesom, toda težava bi utegnila nastati, ker noče niti slišati o posodi. Zanima ga samo odkup pogodbe.

Profimedia