Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.07.2017 13:30:53
Deli članek:

POZOR! Ni za tiste z občutljivim želodcem! Nekdanji zvezdnik Porta objavil ZELO nazoren posnetek svoje poškodbe (video)

vszi

Kolumbijski nogometaš Jackson Martinez je dolgo časa 'strašil' po evropskih zelenicah, zdaj pa si kruh služi na Kitajskem.

Mnogi nogometni strokovnjaki so prepričani, da bi lahko imel Jackson Martinez veliko uspešnejšo nogometno kariero, ne nazadnje je bil v najboljših letih želja številnih evropskih velikanov, njegovo kariero pa je v zadnjih dveh letih zaznamovala poškodba gležnja.

Član kitajske ekipe Guangzhou Evergrande je pred dnevi prestal že drugo operacijo gležnja, poskrbel pa je tudi za to, da je ves svet videl, kako so mu zdravniki odstranili povoj in ko se mu je ulila kri. Martinez si je gleženj porvič poškodoval novembra 2015 na reprezentančnem obračunu s Čilom, ker takrat poškodbe ni popolnoma pozdravil, je bila potrebna operacija. Prvič je šel pod nož novembra, zdaj pa je potreboval še dodatno operacijo.

Martinez je za Porto igral kar 3 leta, sledil je prestop k Atleticu, vendar tam še zdaleč ni blestel. Februarja 2016 je tako prestopil k ekipi Guangzhou Evergrande in z njo osvojil naslov kitajskega prvaka.

Če vam posnetka ne prikaže, si ga lahko ogledate TUKAJ