Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.07.2017 14:51:49
Deli članek:

Mariborčani v Mostarju: 46 minut, 36 stopinj in Milaničev pogled na kandidate za nastop

Drago Wernig - TAKA

Vijoličasti so že na prizorišču jutrišnjega dvoboja z Zrinjskim.

Mariborčani so dopoldne zapustili štajersko prestolnico in se napotili v Mostar, kjer jih jutri proti Zrinjskemu čaka prva tekma 2. kroga kvalifikacij za ligo prvakov. Po ekspresno hitrem poletu, ki je trajal 46 minut, je vijoličasto odpravo na prizorišču dvoboja "pozdravila" peklenska vročina, živo srebro se je povzpelo do 36 stopinj Celzija.

Drago Wernig - TAKA

Ozračje v moštvu je dobro, vse bolj prijeten je tudi pogled v "klubsko bolnišnico". "V zadnjih dneh se je stanje zelo izboljšalo. Do te mere, da sem imel tri dni pred tekmo na voljo vse igralce. Treniral je tudi Šme. Bohar in Billong, ki sta vmes manjkala, pa sta opravila z ekipo zadnje nogometne treninge in se vrnila v tekmovalni ritem. Kdor je med potniki, pomeni, da je pripravljen. Tudi za igranje," je povedal Darko Milanič.

Drago Wernig - TAKA

Po vmesnih informacijah o morebitnem odhodu je na seznamu potnikov ostal tudi Luka Zahović. "Zadovoljen sem, da je tukaj. V prejšnji sezoni nam je rešill veliko tekem, z nami je oddelal celotne priprave, tako da veseli spoznanje, da ni treba posegati po drugačnih načrtih," pravi primorski strokovnjak.