Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.07.2017 14:51:34
Deli članek:

KAKŠNA GESTA! Poglejte pobudo navijačev Sunderlanda, ki se želijo na izjemen način pokloniti malemu borcu

vszi

Nogometni svet je pred dnevi pretresla smrt Bradleyja Loweryja, malega velikega borca, ki je navduševal s svojo življenjsko energijo. Zdaj so navijači njegovega Sunderlanda začeli peticijo, ki privabi solze na oči.

Eden izmed navijačev je namreč na strani Web Change.org začel z zbiranjem podpisov, da bi vzhodno tribuno na Sunderlandovemu Stadium of Light poimenovali prav po Bradleyju. Peticijo je samo v nekaj dneh podpisalo prek štirideset tisoč ljudi.

"Brad je postal simbol ljubezni in upanja in nihče ne pomisli na Sunderland AFC ne da bi pri tem pomislil tudi nanj. Zaradi tega si zasluži trajno mesto v našem spominu. Preimenovanje ene izmed tribun na štadionu je čudovita ideja," je med drugim zapisal pobudnik peticije.

To bi bil ultimativni poklon malemu možu, ki je pogumno, z nasmeškom na obrazu bil bitko z nepremagljivom nasprotnikom, pri tem pa združil nogometni svet kot le malokdo v zadnjem času. Mali veliki mož, ki je bil velik nogometni navdušenec, posebno vez pa je spletel z Jermainom Defoem.