Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
11.07.2017 13:52:13
Deli članek:

Presenečenje na kvadrat: Ne na Otok, zvezdnik Reala odhaja v Nemčijo!

Saga okoli zvezdnika Reala je končana!

James Rodriguez si lahko oddahne! Kolumbijski nogometaš je bil v zadnjem obdobju več na klopi za rezerve, kot pa na zelenici. Zaradi tega je že večkrat poudaril, da si želi zapustiti Madrid in se preseliti nekam, kjer bi dobil več priložnosti za igro. Najpogosteje se je omenjalo odhod na Otok, a zdaj je prišlo do velikanskega preobrata.

Kolumbijec bo okrepil vrste nemškega velikana Bayerna, ki ga s klopi vodi trener, pod vodstvom katerega je Rodriguez preživljal najlepše trenutke v nogometni karieri. Novico o prestopu je objavil Bayern na svoji spletni strani, v Münchnu bo imel v naslednjih dveh sezonah status posojenega nogometaša, Bayern pa ga bo takrat lahko tudi dokončno odkupil. Kot so še dodali pri nemškem velikanu, bo Rodriguez podpisal pogodbo takoj, ko bo uspešno prestal zdravniške preglede.

"Presrečni smo, da nam je uspel ta prestop. Dobiti Jamesa Rodrigueza je bila največja želja našega trenerja Carla Ancelottija, s katerim sta skupaj uspešno sodelovala že pri Realu. James je vsestranski nogometaš in odličen strelec. Nobenega dvoma ni, da smo s tem še izboljšali našo ekipo," je povedal eden od vodilnih v klubu Karl-Heinz Rummenigge.