Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.07.2017 15:51:27
Deli članek:

Je Maribor našel (nepričakovanega) velikega aduta za naslednjo sezono!?

Drago Wernig - TAKA

Za Maribor se evropska pot začenja 12. julija na gostovanju v Mostarju.

Mariborčani že nekaj časa zelo zavzeto trenirajo in se pripravljajo na začetek nove sezone in evropske poti, eden od nogometašev, ki je najbolj izstopal v pozitivnem smislu, pa je bil Valon Ahmedi. 

Po tem, ko je Makedonec, ki je prišel iz Celja, okrepil aktualne prvake, so bila pričakovanja zelo velika. Toda mladi vezist ni nikoli uspel opozoriti nase, k temu so veliko pripomogle tudi poškodbe. Tako je v zadnji sezoni za prvo ekipo odigral le 5 tekem, večino časa pa je preživel v mariborski B ekipi, kjer je na 14 tekmah dosegel 6 golov. Toda zdi se, da bi lahko bil Ahmedi tokrat res veliki adut Mariborčanov za naslednjo sezono.

Drago Wernig - TAKA

Na tekmi z Interjem je sicer staknil poškodbo rame, a se je že vrnil na treninge in optimistično zre v prihodnost: "Vesel sem, da moja poškodba tokrat ni bila težja. Do zdaj priprave potekajo izjemno, dobro se počutim. Vem, da ko se počutim tako, kot se zdaj, lahko dam ekipi veliko. Vsako minuto, ki jo bom dobil, bom maksimalno izkoristil in prepričan sem, da se bomo v dobri luči predstavili že v kvalifikacijah za ligo prvakov. Mislim, da ekipa deluje res dobro. "