Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.07.2017 15:43:38
Deli članek:

Delil denar po ulici in ... Nora Mamićeva obljuba: Kupil bom mercedes vsakemu, ki bo Modrićevi tašči ...

M24 / Grega Wernig

Komedija zmešnjav na osiješkem sodišču je dobila novo razsežnost.

Potem ko je prvi mož Dinama Zdravko Mamić včeraj odvihral iz sodne dvorane zaradi po njegovem spornega pričanja tašče hrvaškega zvezdnika Luke Modrića (tudi nekdanje računovodkinje v Dinamu), se je danes vrnil še močnejši. No, v svojem slogu in na svoj način močnejši. Med drugim je namreč nahrulil fotoreporterja in ga vprašal, ali je retardiran, za pravi spektakel pa je poskrbel ob jkoncu današnjega dela obravnave.

Na eni od osijeških ulic v bližini sodišča je mimoidočim delil bankovce za 200 kun (slabih 30 evrov), ob tem pa je tudi celotni Hrvaški in vesoljnemu svetu obljubljal najnovejši model mercedesove limuzine. "Kupil ga bom vsakemu, ki bo Modrićevi tašči Vesni Juraić uspel dokazati, da so v njenem pričanju nedoslednosti. Še več, kupil ga bom vsakemu, ki bo te nedoslednosti našel," je obljubil. Če torej vidite svojo priložnost, izvolite.

Sicer pa se splošna ocena seveda glasi, da je Modrićeva tašča s svojim ponedeljkovim pričanjem Mamiću precej škodovala, če mu je že njen zvezdniški zet, nogometaš madridskega Reala, z izgubo spomina močno prizanesel.