Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.07.2017 12:59:33
Deli članek:

Brutalen napad lastnika Sampdorie na Josipa Iličića: Preden želiš biti nogometaš, moraš biti predvsem...

Arhiv Svet24

Pri Sampdorii se še niso sprijaznili s tem, da jim je Josip Iličić zaril nož v hrbet.

Vse je bilo že dogovorjeno, klinika za zdravniški pregled že rezervirana. Nato pa ... Nato pa je Josip Iličić šokiral Sampdorio in osupnil italijanski nogomet. Čeprav bi se moral v Genovi le še podpisati pod pogodbo, si je tik pred zdajci premislil. Danes so ga tako že videli v Bergamu in le še vprašanje časa je, kdaj bo postal novi član Atalante.

Na Marassiju so kakopak besni kot risi, zdaj se je oglasil lastnik Sampdorie Massimo Ferrero, ki se je reprezentanta Slovenije lotil z brutalnimi besedami, napadel pa je tudi njegovega agenta Amirja Ružnića.

"Še vedno sem osupel. Tako Atalanti kot tudi gospodu Iličiću želim vso srečo. Toda preden želiš biti nogometaš, moraš biti predvsem človek," je bil brez dlake na jeziku sicer filmski producent Ferrero, ki je zatem dodal: "Hkrati bi svetoval njegovemu agentu, gospodu Ružniću, naj ne igra plačanca na tržnici. K sreči v nogometu ni veliko takšnih ljudi." Nogometaš Fiorentine bo sicer v Bergamu zaslužil okrog 200.000 evrov več kot bi v Genovi, Firenčani pa bodo dobili pol milijon več, natančneje pet milijonov evrov.