zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
0 03.07.2017 10:59:08

Milanič zgrožen razkriva: Zaradi sobotne izkušnje sem spremenil načrte! Odločil sem se, da ne bomo igrali

Drago Wernig - TAKA
Nič kaj prijateljska tekma proti Interju ga je prizadela, tega trener Maribora ne skriva. Je pa tudi vplivala na njegovo planiranje zadnjega tedna.

"Bilo je celo tako nevarno, da bi ob daljšem igralnem času za posameznike ostali še brez kakšnega igralca. Zato sem igralni čas razporedil," še vedno ne more verjeti Milanič, ki pa mu je odleglo, da se obema poškodovanima na tekmi z Interjem vendarle ni zgodilo nič hujšega. "Sobotno dogajanje moramo čim prej pozabiti in upati, da se bosta Ahmedi in Mešanović hitro priključila ekipi. Že takoj pa nadaljevati z delom v dosedanjem slogu. Gremo v nov cikel, s popolno usmeritvijo k prvim tekmecem," je poudaril. 

"Ogledali smo si dve njihovi preizkušnji, spremljali jih bomo tudi na generalki v sredo in temeljito preučili. Najpomembnejše je, da so med našim delom fantje pokazali veliko dobrega," je povedal v zvezi z Zrinjskim, nasprotnikom v prvem krogu kvalifikacij za ligo prvakov. Ob tem pa je trener Maribora razkril, da je imel drugačne načrte, kot so bili znani javnosti, a se je zdaj za spremembe odločil ravno zaradi sobotnega dogajanja.  

"Razmišljal sem, da bi v tem tednu v program dodal še eno tekmo, a sem zaradi sobotne izkušnje tudi to spremenil. Odločil sem se, da ne bomo igrali," je poudaril, ni pa povedal, proti komu bi Maribor igral. Očitno proti nekomu, ki mu vijoličasti trener ne zaupa. V nasprotju z nasprotnikom na generalki: "Igramo še proti Krasnodarju. Prepričan sem, da proti tekmecu vrhunskega nivoja ne bo takšnih dogodkov in da po bomo po tej tekmi v želenem stanju dočakali Zrinjski,” je zaključil. 

Značke: milanič, maribor, inter

Članki iz rubrike