favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
0 12.06.2017 07:36:23

Bo Stojić tožil Mandarića!? Nekdanji športni direktor Olimpije odgovarja!

www.alesfevzer.com
Spanec Milana Mandarića je vse bolj nemiren, v prihodnje pa bi prvi mož ljubljanske Olimpije čisto prave nočne more lahko preživljal tudi zaradi nekdaj svojega najtesnejšega sodelavca v Stožicah, Ranka Stojića.

Mar bo imel Milan Mandarić v prihodnjih tednih in mesecih resnično ogromno dela z obiskovanjem sodišč? Zdi se že tako, potem ko se je pred kratkim odločil za tožbo proti novinarju našega časnika in ko je malce zatem enako storil tudi v primeru Francija Matoza. Razvpiti odvetnik je bil dolgo časa njegov najtesnejši zaupnik, tudi pri vodenju Olimpije je Mandarić še kako upošteval njegovo mnenje. Toda prijatelja sta čez noč postala huda sovražnika, Mandarić namreč trdi, da naj bi ga Matoz opeharil pri nakupu zemljišč nad koprskim predorom Markovec. Tam naj bi koprska občina zgradila panoramsko dvigalo, Mandarić pa trdi, da je lastnik zemljišč on, in ne Matoz, ki naj bi za nakup uporabil denar predsednika Olimpije, v dokumente pa kot lastnika navedel kar sebe. No, na epilog obeh tožb še čakamo, toda kaj hitro se utegne zgoditi, da bo moral Mandarić na sodišče še v tretje, toda tokrat ne kot tožeča, ampak kar tožena stranka. 


Kot smo v soboto ekskluzivno izvedeli, o tem, da bi tožil Milana Mandarića, resno razmišlja Ranko Stojić. Da, tisti Ranko Stojić, ki je z Mandarićem v Olimpiji sodeloval kar dvakrat. Prvič takoj po njegovem prevzemu zeleno-belih, drugič ga je najel ob koncu lanskega leta, ko je s položaja športnega direktorja »napodil« Nenada Protego. Obakrat mu je zaupal pomembno vlogo: sprva je moral zgraditi ekipo, ki bo dorasla boju za naslov prvaka, v drugo ga je pooblastil za popolno prevetritev zasedbe. Obakrat z njegovim delom več kot očitno ni bil kaj prida navdušen, saj ga je obakrat odpustil še pred iztekom podpisane pogodbe. Ko je to storil prvič, se je dvojec razšel v prijateljskem slogu, v drugo pa ni bilo povsem tako. Ranko Stojić je pred nekaj tedni v velikem intervjuju za naš časnik poudaril, kako se mu ne zdi pošteno, da je Mandarić za vse težave Olimpije javno okrivil kar njega, zdaj pa so se stvari med njima še dodatno zaostrile. Do nas je prišla informacija, da Mandarić v dogovorjenem roku Stojiću še vedno ni izplačal zneska, za katerega sta se dogovorila ob drugi prekinitvi sodelovanja. Menda naj bi mu skupno dolgoval kar okrog 500.000 evrov!

"Vaša informacija v popolnosti drži, prvi obrok ni bil izplačan," je uvodoma povedal Ranko Stojić, pri katerem smo preverili informacijo, in nadaljeval s pojasnjevanjem ...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO LAHKO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI

Članki iz rubrike