franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 11.06.2017 21:23:18

Je to velika priložnost za Olimpijo in Maribor? Bomo spremljali večni derbi na tržnici za enega najbolj vročih napadalcev lige?

Nikola Miljković
Se obeta večni derbi med Mariborom in Olimpijo na poletni tržnici?

Filip Dangubić je bil v pravkar končani sezoni eden najboljših napadalcev v slovenski prvi ligi. 22-letni hrvaški napadalec je v dresu Krškega zabil 13 zadetkov in sezono končal kot šesti najboljši strelec lige. 

V zadnjih mesecih se je veliko govorilo o tem, da sta zanimanje za Dangubića pokazala oba najboljša slovenska kluba, Maribor in Olimpija, tudi Hrvat pa je s svojimi odgovori dal vedeti, da ne bi imel nič proti, če bi svojo kariero nadaljeval v Ljudskem vrtu ali na Stožicah.



Dangubić je sicer pri Krškem igral s statusom posojenega nogometaša Rijeke, zato se je moral po koncu sezone vrniti k ekipi Matjaža Keka. A kot poročajo hrvaški mediji Dangubić prihodnosti pri Rijeki nima. Kekova četa začenja priprave na novo sezono, na njih pa Dangubića naj ne bi bilo. 

Zato je seveda usoda 22-letnega Hrvata zelo vprašljiva. Hrvaški mediji poročajo, da bo Rijeka Dangubića najverjetneje znova posodila. In zanj bi se lahko potegovala tudi Maribor in Olimpija. Bomo spremljali večni derbi na poletni tržnici?

Članki iz rubrike