Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.06.2017 20:37:27
Deli članek:

Cristiano znova razdelil javnost: Oče leta ali nepotrebno izpostavljanje? Ko boste videli fotografijo s sinom ... (foto)

Reuters

Cristiano Ronaldo pač vsaj dan dvigne nekaj prahu.

Nič drugače ni niti danes, ko je Cristiano Ronaldo znova poskrbel, da se je javnost razdelila na dva pola: Prvega, ki se jim zdi poteza portugalskega supervezdnika čudovita. In drugega, ki so prepričani, da Ronaldo svojega sina izrablja za 'komercialne' namene. 

Za kaj gre? Na prvi pogled nič posebnega. Ronaldo je na družabnem omrežju Instagram objavil fotografijo, na kateri je fotografiran skupaj s svojim sinom. Nič takšnega, če ne bi imela Ronaldo in Ronaldo mlajši popolnoma enako frizuro! Cristiano se je po zmagi v finalu lige prvakov odločil, da se bo ostrigel, zdaj se je ostrigel tudi njegov sin. 

Kot pravimo, morda nič takšnega. A ker je Portugalec pač eden najbolj prepoznavnih ljudi na svetu, je vsaka njegova poteza pod drobnogledom. In nič drugače ni niti tokrat. Če je Ronaldo z vsem skupaj pretiraval se boste odločili sami, kot boste tudi sami ocenili, ali Portugalcu nova frizura pristaja.