franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 11.06.2017 15:53:32

Domžale predstavile že tretjo okrepitev: Rožman branilca našel v vrstah tekmeca v PLTS

Grega Wernig
Domžale predstavile že tretjo okrepitev.

Ob Kamniško Bistrico je na drugi dan priprav prišla že tretja okrepitev. Po dveh napadalno usmerjenih nogometaših je vodstvo kluba v vrste rumene družine zvabilo prvega branilca. To je Tilen Klemenčič, ki je bil zadnje tri sezone član Nogometnega kluba Celje.

Otrok kranjskega Triglava, v dresu katerega je že v svoji prvi članski sezoni (debitiral je že pri 17 letih) odigral 25 tekem, bo v rumenem dresu igral do leta 2020. V dveh sezonah v Kranju in treh v Celju je v Prvi ligi Telekom Slovenije zbral zavidljivih 126 nastopov, v pokalu pa jih je dodal še 16: "Izjemno sem vesel, da smo se uspeli tako s Celjem kot s Tilnom dogovoriti o vseh pogojih in to že na samem začetku priprav. Tilen je za svoja leta izjemno zrel igralec in ima že ogromno izkušenj. Pozna sistem dela našega trenerja in s privajanjem ne bi smel imeti težav. Zelo smo so si ga želeli v naši ekipi, zato smo Celju tudi plačali določeno odškodnino. Ta je sicer nizka, a vendarle je to za naš klub precejšnja redkost, kar jasno govori o tem, da v Tilna močno verjamemo in od njega tudi veliko pričakujemo," je o prestopu za uradno spletno stran domžalskega prvoligaša povedal športni direktor Matej Oražem in dodal: "Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil Nogometnemu klubu Celje za izredno korektne pogovore in tudi dogovor. Kljub temu, da kluba delujeta in tekmujeta na isti ravni in za enake cilje, uspevamo ohranjati dobre odnose in vsi skupaj si želimo, da bo tako tudi v prihodnje."

Klemenčič težav s prilagajanjem ne pričakuje, saj je že v Celju vadil pod vodstvom trenerja Simona Rožmana: "V Celju sva zelo dobro sodelovala. Dobro se razumeva. Tisto leto, ko sem prišel v Celje, je bilo eno boljših v moji karieri in pri tem mi je veliko pomagal tudi Simon Rožman," je o odličnih odnosih z glavnim trenerjem spregovoril Kranjčan, ki dobro pozna klubske cilje: "Poznam cilje in prepričan sem, da jih lahko uresničimo. Evropa je stopnička višje in želja je, da najmanj izenačimo lanski dosežek, kar pomeni, da preskočimo vsaj dva kroga kvalifikacij. Upam na čim boljše rezultate," pravi tretji domžalski novinec, ki je prvi trening opravil danes dopoldan, drugega pa bo že popoldan: "Težav z vključitvijo v ekipo ne pričakujem, saj sem prilagodljiv. Fante poznam iz državnega prvenstva in prejšnjih tekem."

Članki iz rubrike