Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu, dm
nu, dm
08.04.2017 09:39:58
Deli članek:

Koprska jasna grožnja napadalcem Maribora: Zgodilo se vam bo to, kar se vam je že!

Drago Wernig - TAKA

Nocoj bo pri Kopru gostovala zasedba mariborskega prvoligaša.

Danes zvečer bo še kako pestro na Bonifiki, kjer bosta tekmo 28. kroga PLTS odigrala Koper in Maribor. Stara znanca prvoligaških zelenic se bosta začela meriti ob 20.15, glede na rezultate v zadnjem času pa bodo vijoličasti kakopak v vlogi velikega favorita. Čeprav je res, da že v preteklem krogu niso zmagali, prav tako so v pokalu izgubili z Olimpijo.

Hkrati v oči še kako bode dejstvo, da so več kot očitno v krizo padli napadalci Maribora, ki so bili nekaj časa kot najbolje naoljeni stroj za doseganje zadetkov. Toda v zadnjem času jim ne gre več vse po načrtih, v pokalu je edini zadetek dosegel Dare Vršič, ta je v polno meril tudi na tekmah s Krškim in Radomljami. Skratka, napadalcem se je malce zaustavilo, branilec Kopra Toni Datković pa je prepričan, da se bo njihov strelski post še malce nadaljeval.

Grega Wernig

"Jaz in Šime Gregov bova storila vse, da se bo kriza mariborskih napadalcev še malce podaljšala. Še več, prepričan sem, da bodo napadalci Maribora brez zadetka ostali tudi ta krog!" je odlično razpoložen Hrvat, ki pa se vseeno zaveda, da Koper čaka težka naloga, ki ne bo nič lažja, ker so Štajerci med tednom nastopili v pokalu: "Mislim, da ima Maribor v nogah že toliko težkih tekem, da nanje sredin pokalni poraz ne bo vplival. Dobro, morda bodo malce bolj utrujeni, vendar gre za tako izkušeno moštvo, da v tem pogledu ne bomo v kakšni otipljivi prednosti."

CELOTEN POGOVOR Z DATKOVIĆEM IN DEJANSKO VSE, KAR MORATE VEDETI O TEKMI KOPER – MARIBOR, SI PREBERITE V SOBOTNI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!