sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

nu
nu
0 04.04.2017 22:53:14

Težava v Areni Petrol: Celjani nad Olimpijo brez trenerja

alesfevzer.com
V knežjem mestu se pripravljajo na obračun z aktualnimi prvaki.

Celjani so z remijem proti Domžalam podaljšali uspešni spomladanski niz, Igor Jovićević in njegovi varovanci na šestih preizkušnjah niti enkrat niso okusili grenkobe poraza, trikrat so zmagali in trikrat igrali neodločeno.

"Obe ekipi si zaslužita pohvale, imeli smo malo časa za regeneracijo. Gostje so tekmo bolje odprli, čeprav sem tudi pri nas videl pozitivne zadeve. Vedeli smo, da nas čaka težak in psihološko zahteven boj, v Velenju smo porabili veliko energije. V prvem polčasu so nam Domžalčani povzročali precejšnje preglavice, igra nam ni stekla, kombinatorika ni bila na primerni ravni. Po zaostanku smo zaigrali bolje, morda smo si zaslužili tudi kaj več, a točka je prav tako v redu. Fantje so pokazali pravi značaj in se žrtvovali drug za drugega. To je moja zahteva in kdor tega ne bo dojel, ne bo igral," je po neodločenem izidu z dvakratnimi prvaki med drugim povedal Igor Jovićević, ki zdaj ekipo kakopak že pripravlja na naslednji izziv. V nedeljo bo v knežjem mestu gostovala Olimpija, toda varovanci nekdanjega upa madridskega Reala se bodo morali znajti brez njegovih nasvetov z roba igrišča.

Nejc Kajtazović ga je namreč v obračunu z Domžalčani zaradi protestiranja na sodniško odločitev in vstopa na igrišče odstranil s klopi, zaradi česar ga je disciplinski sodnik NZS Roman Rogelj kaznoval z eno tekmo prepovedjo vodenja ekipe. Ob tem je upošteval pisno izjavo hrvaškega strokovnjaka, ki bo kazen torej odslužil proti zmajem.

Članki iz rubrike