Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.04.2017 18:34:07
Deli članek:

Pušnik razkril, kaj se je dogajalo med njim, Kronavetrom in navijači

Marjan Pušnik je v teh dneh zagotovo vroč sogovornik v zvezi z dogajanjem v Olimpiji.

Ljubljanski cirkus torej melje naprej tudi brez koroškega strokovnjaka Marjana Pušnika, ki je bil že ... ne vemo točno katera trenerska menjava na klopi Olimpije.

V pogovoru z novinarjem RTV Slovenija je pojasnil tudi, kaj se je dogajalo v zadevi Rok Kronaveter. S tem si je nakopal bes navijačev, a kot sam pravi odločitve ne bi spremenil. "S tem, ko sem uvrstil v enajsterico Roka Kronavetra, sem si nakopal bes navijaške skupine Green Dragons."

"Jaz sem jim pojasnil, da je bila to le športna odločitev. V tisto, kar je bilo prej, se jaz nisem spuščal. Zame je Rok dober igralec. Nenazadnje sem ga jaz pred letom in pol pripeljal v klub, nato pa je bil najboljši igralec prvenstva. Uvrstil se je v reprezentanco. Torej je bila moja izbira pravilna. Mogoče pa ni bil pravi tajming. Navijači so mi to zamerili. Jaz njim nisem."

Grega Wernig

Nadalje se je obregnil tudi ob dogajanje okoli navijaške skupine Green Dragons, ki ne bi smela diktirati, kaj se v klubu dogaja. 

"Pravico imajo zameriti. Bi pa dodal, da se v športne odločitve kluba ne more spuščati nobena navijaška skupina oziroma navijači. Edino trener odloča o tem, kdo bo igral."

Celoten pogovor, si lahko preberete na tej povezavi.

http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/pusnik-z-glavo-skozi-zid-se-ne-da-odgovornost-morajo-prevzeti-tudi-igralci/419031