Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.03.2017 08:39:41
Deli članek:

Vodišek o dogajanju po porazu z Gorico: Navijači niso bili zadovoljni. Padlo je tudi nekaj ...

www.alesfevzer.com

Rok Vodišek je spregovoril o dogodkih po zadnji tekmi v Stožicah, kjer je Olimpija zabeležila nov poraz v letošnjem letu.

Olimpija je bila po koncu jesenskega dela povsem v boju za naslov prvaka, v spomladanskem delu pa sploh še ni zmagala. Na petih tekmah je zabeležila štiri poraze in remi, temu je primeren tudi zaostanek za prvouvrščenim Mariborom, ki ima že velikanskih 12 točk prednosti.

Zadnji poraz so Ljubljančani zabeležili sredi tedna, ko so morali v Stožicah z 1:2 priznati premoč Gorici, po koncu dvoboja pa se je z novinarji soočil šele 18-letni vratar Rok Vodišek. Slednji je spregovoril tudi o nezadovoljstvu navijačev in o tem, kaj so se pod tribuno, na kateri je nastanjena navijaška skupina Green Dragons, pogovarjali nogometaši in navijači.

"Razočaranje je bilo ogromno, a prav veliko se po tekmi v garderobi nismo pogovarjali. Bolje je, da vse skupaj prespimo in s treznimi glavami ugotovimo, kaj gre narobe. V nasprotnem primeru bi se lahko pojavili novi spori. Na treningih je vse skupaj videti bolje, potem pa pride tekma in slika je povsem drugačna. Upam, da bomo to, kar kažemo na treningih, kmalu začeli kazati tudi na tekmah," je dejal Vodišek in pojasnil, kaj so imeli z navijači. "Navijači niso bili zadovoljni. Padlo je tudi nekaj težkih besed, a to je upravičeno. Navijači pridejo gledat nogomet in nas podpirajo, potem pa se dogaja, kar se dogaja. S tem so nas morda želeli le spodbuditi, da bomo na naslednjih tekmah boljši," je med drugim dejal Vodišek.