Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
02.02.2017 11:33:44
Deli članek:

Uf, to pa boli! Sallalich je tekmo proti Arsenalu končal z nevsakdanjo poškodbo (foto)

Drago Wernig - TAKA

Na tekmi med Mariborom in Arsenalom iz Tule se je iskrilo.

Mariborski nogometaši so v sredo odigrali prvo prijateljsko preizkušnjo na turških pripravah. Z Arsenalom iz Tule so se razšli z izidom 1:1, slovensko-ruski obračun je bil maratonski. V želji, da bi čim več igralcev dobilo čim večjo minutažo, sta se namreč trenerja dogovorila, da bo tekma trajala kar dve uri (2x60). In imela je tudi značilnosti prvenstvene, ostrih dvobojev ni manjkalo, prav tako ne kakšnega grobega posredovanja.

Še najbolj jo je skupil Sintayehu Sallalich, ki je v enem od zračnih dvobojev trčil z nasprotnim igralcem, posledice so nadvse neprijetne. Nadležne. Hitronogi Izraelec je z igrišča odšel z nevsakdanjo poškodbo. S precejšnjo oziroma zelo izrazito buško na glavi, bolečina je bila temu primerna, toda z nekaj ledu bo vendarle hitro splahnela.

nk maribor
"Pošteno je pokalo. Prejeli smo nekaj udarcev, a bomo oskrbeli rane in tudi to je pozitiven znak, da smo se dobro odzvali. Nismo poznali nasprotnika, vendar smo se med tekmo hitro prilagodili in izpeljali več domiselnih akcij,"  je med drugim povedal Darko Milanič.