Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.02.2017 09:05:28
Deli članek:

Domžalčani dobili novega napadalca

Grega Wernig

Ob Kamniški Bistrici so razkrili tretjo okrepitev.

Zimsko kadrovanje pri dvakratnih slovenskih prvakih je še naprej živahno. Domžale so zapustili Lucas Mario Horvat, Marko Alvir, Slobodan Vuk, Axel Maraval in Samir Masimov, trener Simon Rožman ima na voljo tri nove moči. Iz Borussie se je vrnil Alen Ožbolt, konkurenco je okrepil Petar Franjić, v rumeno-modri opravi pa bo v prihodnje igral tudi Ivan Firer.

Dvaintridesetletni napadalec je z Domžalčani vadil že skoraj od začetka priprav in ohranjal primerno pripravljenost, naposled se je tovrstno sodelovanje razpletlo na pričakovan način. S podpisom pogodbe. stari znanec s slovenskih prvoligaških igrišč je obljubil enoletno zvestobo.

Nikola Miljković
"Ivan je po vsej verjetnosti naša zadnja okrepitev v tem prestopnem roku in z njegovim prihodom želimo nadomestiti zelo pomembno vlogo, ki jo je imel v ekipi Lucas Mario Horvat. Juninho zaradi poškodbe še nekaj časa ne bo nared in ocenili smo, da potrebujemo tudi izkušenejšo okrepitev. Vsekakor nam bo prav prišel še en igralec z boljšo levo nogo, obenem pa bi se lahko zgodilo, da bi nam zaradi spleta okoliščin primanjkovalo tudi višine v ekipi," je povedal športni direktor Matej Oražem.