Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

rp
rp
0 01.02.2017 18:57:36

Rio Ferdinand: Vedenje Pogbaja je nesprejemljivo

Rio Ferdinand
Reuters
Legendarni nogometaš Manchester Uniteda Rio Ferdinand je bil kritičen do nogometašev tega kluba Paula Pogbaja in Jesseja Lingarda.

Pogba in Lingard nista v formi, United pa je kot šesti pred sinočnjo tekmo s Hull Cityjem za vodilnim Chelseajem zaostajal že 15 točk. Ferdinanda je zmotilo predvsem dejstvo, da se je Pogba na družbenih mrežah hvalil s svojo novo modno linijo, nogomet pa mu je očitno v drugem planu. Skupaj z Lingardom se je hvalil tudi s proslavo naslednjega zadetka za rdeče vrage. Skupaj sta v tej sezoni zabila le 10 zadetkov, a izkoriščata vsako priložnost za šale na družbenih omrežjih.

S takšnim vedenjem sta spravila ob živce tako navijače kot nekatere legende kluba z Old Trafforda, med katerimi se je najbolj glasno odzval prav Ferdinand.

"Vedno sem za šalo, sploh na družabnih omrežjih. No, ko si šesti na lestvici, ne igraš lige prvakov in si daleč od mest, ki vodijo v to tekmovanje, potem se tega ne dela. Všeč mi je, da je Pogba veseljak. Ne pada mi na pamet, da mu to zamerim, vendar mora razumeti, da je izbral slab 'tajming'. Če bi bili prvi na lestvici in osvajali naslove, bi bil prvi, ki bi to podprl. Kot vem, pa v Angliji z Lingardom prav veliko nista osvojila," je dejal Ferdinand, ki je z Unitedom osvojil ligo prvakov, šest naslovov v Premier ligi, pokal in tri ligaške pokale.

Članki iz rubrike